SKI.BG
     Понеделник, 27 Януари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: dimcho

Изпратено: 06-04-2005 10:20:12
Избор ?

Моля, дайте съвет каква марка ски да избера: "Salomon", "Blizzard" или "Fischer" ?

Автор: iter

Изпратено: 11-04-2005 13:37:40
Ами купувай тогава :)
Автор: dimcho

Изпратено: 11-04-2005 09:56:52
20%
Автор: iter

Изпратено: 11-04-2005 09:33:42
Сигурен ли си, че е такава цената? Защото на витрината на магазина са 599 лв., от които правят още 10 % отстъпка.
Автор: dimcho

Изпратено: 09-04-2005 14:35:25
Извинете ме, малко съм се пообъркал, става въпрос за RX4 и цената е  480 лв, на "Раковска".
Автор: iter

Изпратено: 08-04-2005 17:58:26
Ако са наистина RX8 и са нови, на тази цена са подарък. Аз купих RX2 на почти същата цена.
F@N кой кара с тази марка можеш да видиш в сайта: Райнер Шонфелдер, Ханс Кнаус, Марио Мат и др.
А трябва да си много наивен за да вярваш, че повечето състезатели карат с едни или др. ски защото са по-добри. Повечето състезатели карат с Атомик, Саломон или Росиньол защото те имат по- големи рекламни бюджети и плащат на най-много и на най-добрите скиори. А сметката я плащаме ние, защото техните цени са и най-високи, спрямо качеството което предлагат т.е. когато купуваш Атомик плащаш премията на Боде, Херман и компания. Иначе защо на Атомик обувките произведени в България са два пъти по-скъпи от аналогичните на Nordica.
Автор: f@ncarver

Изпратено: 08-04-2005 17:28:07
Ама кой Fischer ? - в магазина такава геометрия са само RC4 - а те са доста мангизи. Ако ще трошиш толкова пари - вземи си ATOMIC. Може да е глупаво, но никой от световните скиори не кара с FISCHER...
Автор: iter

Изпратено: 08-04-2005 16:28:38
И откъде тази ниска цена?
Автор: dimcho

Изпратено: 08-04-2005 16:00:47
RX8 - 510 лв, с автоматите
Автор: iter

Изпратено: 08-04-2005 15:47:23
S move или RX серията? А чии цени са най-човешки можеш да видиш от тук.
http://www.extremeworld.ru/catalog/mountainskis/blizzard/race/
Автор: dimcho

Изпратено: 08-04-2005 15:17:32
След всичките колебания се спрях на Fischer, 165 см, R14, твърдост малко над средната. Какво ще кажеш, f@n, стават ли за фънкарв?


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре