SKI.BG
     Събота, 22 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: atanasovbg

Изпратено: 06-10-2016 09:21:37
Сравнение на моделите Head

За много години, колеги! Ще помоля някой да ми обясни разликата между следните модели: Head i supershape - speed, magnum, titan (ако изпускам някои модели може да ги добавите).  Карам Fischer rc4 wc rc pro и искам да попитам кой е еквивалента на хед. :) 

Автор: speedlimit

Изпратено: 12-10-2016 07:25:17
Тук хвърляме съвсем бегъл поглед върху някои от моделите на Head , които са наистина многобройни , но ако ти имаш предвид конкретен модел за себе си , кажи мой е и припомни с 2-3 думи какви са твоите данни и  умения в ските и ще се опитаме да помогнем със съвет. Лично аз тествам по 35 - 40 модела на сезон , така че има голяма вероятност да имам личен опит с някои от дискутираните модели. 
Автор: atanasovbg

Изпратено: 11-10-2016 18:55:52
е не мога да ги оправя....толкова много модели и букви, че свят ми се завива! А за моделите Head Worldcup Rebels i.SLR или SLX? За тях какво може да ми кажете...извинявам се ако съм досаден просто се опитвам да разбера кои са най-подходящите за мен ски :) 
Автор: Newbie2014

Изпратено: 10-10-2016 20:40:07
На Fischer rc4 wc rc pro съответства HEAD Worldcup Rebels i. Speed 
Автор: speedlimit

Изпратено: 09-10-2016 05:05:27
Еквивалента на RC 4 WC серията на Fischer e серията WC Rebels на Head , kaто най вероятно на твоя Fischer отговаря WC I.SL RD на Head. Серията на Head Supershape за която питаш отговаря по скоро на C Line и на Progressor от Fischer. Разбира се това е с всички условности, защото ските са различни и дават различен feedback при каране, но все пак са от един и същ клас , така че сравняваме ябълки с ябълки. Supershape  i speed , magnum, rally и  titan са интересни ски , които бих препоръчал за пистово каране без проблем . Карал съм 3 от четирите модела и смятам че rally и titan могат да свършат добра работа и като ол маунтин ски, като минават не лошо , както по обработената писта, така и по мек сняг и разорани отсечки , бабуни и т.н. Тази година Titan е с една идея по мек флекс от миналогодишния, което го прави още малко по универсален. I speed e предимно за писта и до 5-7 см нов сняг и има малко по прощаващ флекс , с мисъл за широката публика ,от колкото  хиперстероидния  WC i .SL .RD който изисква много здрави крака и отлична техника за да не мине в режим странично пропълзяване.В заключение ако цената е добра , трудно някой би могъл да сбърка със Supershape .


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре