SKI.BG
     Понеделник, 27 Януари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Дон_Марто

Изпратено: 06-02-2017 10:02:50
Лакиране на ски

Здравейте, искам да ви попитам относно едно мое хрумване! Понеже не успях да намеря нищо по този въпрос с търсачката, а много ме дразнят ските ми, че имат драскотини по ламината на горната им част( все пак с тях се учих да карам, а и не бяха нови), смятам да ги матирам с вофна шкурка и след това да ги пръсна с лаков спрей. Някой пробвал ли е, има ли ефект, и въобще ще де получи ли или само ще съсипя ските? Ако има някой опит, моля да сподели и какви точно материали е хубаво да се ползват! Благодаря!

Автор: jas

Изпратено: 09-02-2017 13:39:42
AK-2К на Лакпром е тестван успешно на бутикови ски за туринг от дърво с импрегнация от акрилна смола. Покритието работи успешно при ниски температури, огъване и обилно мокрене. Има опит и с новия акрилатен емайллак, но все още няма достатъчно километри и време за анализ на покритието. Описаните лакове на Лакпром са с двойно предназначение. Може, разбира се, да се използват и множество други марки и продукти за лакиране/боядисване със съответни качества и цени.   
Автор: miro253

Изпратено: 09-02-2017 09:31:38
Аз лично не бих се занимавал с такава дейност, но няма нищо лошо щом имат мерак за това. Поинтересувайте се от фирми като Levis, Dulux дали предлагат такива лакове. Аз лично съм ползвал на Dlux, но за домашни ремонти и мога да твърдя, че лаковете им са уникални и със сигурност вършат в пъти по-добра работа от нашите. Както се казва след като ще е гарга - нека да е рошава. По-скъпи са, но оправдават труда. Успех.
Автор: jas

Изпратено: 07-02-2017 23:09:33
Оптичен тунинг и редизайн на ски е имало, има и ще има. Чистото прелакиране се прави на стари и екзотични ски, но ако толкова си харесва някои и по-нов модел няма пречка да се направи. Способите са като при пребоядисването на автомобилите.

Ето някои Акрилни лакове, които ще издържат промените в температурата и натоварването при движение на ските.
Автор: Dunbar

Изпратено: 07-02-2017 15:50:08
Абе не си гледай драскотините - обувай си ските и се отпусни отгоре им! Повярвай ми - по-малко от 0,01% от хората по пистите ще се заинтересуват от външния вид на ските ти!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре