SKI.BG
     Петък, 28 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: panti4

Изпратено: 30-03-2017 12:58:14
Условия за ски около1.04.2017

Може ли някои да сподели какви са условиятя за ски по родните курорти около 1.април.Благодаря предварително за инфото!

Автор: miro253

Изпратено: 31-03-2017 20:12:36
Както обещах: карах на Ястребец 2 и 3 и не съм направил нито една драскотина на ските. Пистите бяха обработени, но по двойката имаше ребра от ратрака. Сутринта рано беше бетон, след това отпусна, но завала сняг - долу на лифта дъжд. До 11.00 се кара перфектно после настъпи рязко кишата. Пистата все пак издържа, защото бяхме малко скиори. За ски все още става. 
Автор: isd77

Изпратено: 30-03-2017 21:57:18
Пампорово също става до към 11:00
Автор: isd77

Изпратено: 30-03-2017 21:56:50
Банско до обед е най-добре, Боровец пистите са трагично обработени.
Автор: skiale

Изпратено: 30-03-2017 21:49:09
до miro253
ти пък намери кога да ги пробваш. Да не страдаш после?
Автор: miro253

Изпратено: 30-03-2017 14:50:57
Ами аз си мислех, че съм закрил сезона, но ненадейно си купих нови ски. Това означава, че утре ще ги пробвам на Боровец до обяд и ако не е късно следобяд ще споделя.
Автор: jas

Изпратено: 30-03-2017 14:35:51
За събота и неделя ще бъде слънчево и топло. Снегът ще е мек и мокър. От вторник се очаква захлаждане с отрицателни температури и снеговалеж над 1800мнв. Пистите покрити с изкуствен сняг са в режим на фирноване рано сутрин и след 16ч. Като цяло, типично пролетно време.

Най-добри условия предлага ски зона Банско във високата част до междинна на седалката към Тодорка, както и Ястребец 2 на Боровец. Останалите ски писти са в процес на топене.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре