SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: r-

Изпратено: 02-11-2005 21:50:06
ELAN

Искам да разбера мнението Ви за тази марка!!!

Автор: skior4e

Изпратено: 08-11-2005 19:37:35
vsichki koito se zanimavat sus ski i razbirat naistina ot ski znaiat che elan sa edni ot nai-dobrite ski!
Автор: dimcho

Изпратено: 08-11-2005 15:21:05
Не безизвестна марка ски са ELAN. Който не робува на определени други марки, защо не -стига да му пасне модела на профила.
Автор: djmd

Изпратено: 08-11-2005 08:56:18
Zavisi za kvo ti triabvat za ski skok sa super!
Автор: funcarver

Изпратено: 07-11-2005 23:26:17
Абе, къв е тоя немски сайт ... Някакви пенсионери тестват ски...Особено тоя - на background-а - кара с техника отпреди 20 години ! - със стиснатите коленца, ръце - все едно е прегърнал бъчва и щекички - като че ли разгонва ято пуйки !
Автор: Rossi

Изпратено: 07-11-2005 16:23:34
http://www.austriaskitest.com

В немската версия има тазгодишните резултати.

http://austria-skitest.com/skitest_de/test2005/Herren_Race05.htm
Автор: bmf

Изпратено: 05-11-2005 22:17:35
Ако някой подари един чифт, ще си ги карам с удоволствие!
Автор: stefania

Изпратено: 04-11-2005 14:58:38
Elan-Стенмарк,какво пове4е от гения. Половината нац.отбор на Словениа карат то4илката.
Автор: r-

Изпратено: 03-11-2005 22:40:05
Обоснови се моля,защо мислиш така!?
Автор: skiman

Изпратено: 03-11-2005 10:57:12
Словенска тояга, с която караше  най-великият скиор на всички времена Ингемар Стенмарк.Преди да пишеш е хубаво да мислиш!
Много здрава и издръжлива ска.Канта е като бръснач.Без майтап.Гледах новите им модели за извънпистово каране и се порязах.А за там канта не би трябвало да е толкова остър.Даже много фирми,го затъпяват на диамантени шлайфове.Само рейс моделите са с толкова остър и дебел кант!
Автор: funcarver

Изпратено: 02-11-2005 23:11:05
Словенска тояга


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре