SKI.BG
     Събота, 29 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ludiq

Изпратено: 04-11-2005 13:15:46
COLMAR

Някои ако знае в София къде има магазин на COLMAR спешно.

Автор: yakosport

Изпратено: 19-11-2005 23:07:28
kakvo ste kagete za MILO?
shop yakosport Ruse
.
Автор: ludiq

Изпратено: 10-11-2005 23:03:50
Днес минах през магазина на Fischer и видях якетата на Colmar цена от 1200лв не бих дал колкото и пари да имам :)
Автор: skiman

Изпратено: 08-11-2005 16:03:24
Димчо, най-сетне да прочета грамотно мнение!
ДИЕЛ ги уважавам.Само малко да сменят кройките стил 70-те години и ще са върха!
Автор: dimcho

Изпратено: 08-11-2005 15:09:08
Skiman е прав, не винаги високата цена на вносната екипировка е гаранция за качество, особено в България. На които не им е скъпо бих прпоръчал DIEL - за тях поне знам със сигурност, че използват висококачествени материали.
Автор: djmd

Изпратено: 07-11-2005 20:02:38
vtora upotreba ve pi4  barem znaesh 4e sa istinski i az i jenata i deteto  vpro4em ne poznavam nikoi deto da ne si e kupil ot tam !
Автор: Rossi

Изпратено: 07-11-2005 16:20:22
Skiman, миналата година гледах якета и полари Colmar в магазина на HEAD на бул.Черни връх /срещу магазина на Rossignol/. Може би пак продължават да ги внасят.
Автор: skiman

Изпратено: 07-11-2005 09:47:43
Само не разбрах с какво те засегнах,та ме обиждаш?Нещастник си се родил и такъв ще си умреш.Да ти го върна.
Само за протокола.С яке Спайдър от Илиянци карам вече 2-ри сезон и не е мръднало!Държи се перфектно при -20 градуса и отдолу карам само по един полар!Ако искаш да даваш 500лв. за тоя дет клати гората?Твой си е проблема.Само като ги дадеш се поинтересувай, къде е произведено това яке за 500лв.На етикета пише.Не се учудвай на надписа!Тогава пак ми се обади, щом си решил да правиш някой търгаш по-богат от теб!
Мисленето е присъщо на интелигентните същества.Недей реагира , като примат!
Автор: ludiq

Изпратено: 05-11-2005 15:32:52
тея на Илиянци са пълни боклуци такива като за теб SKIMAN
Автор: ludiq

Изпратено: 05-11-2005 15:29:48
ти нещо ебавки ли си правиш а
Автор: skiman

Изпратено: 04-11-2005 15:24:14
На Илиянци!Има колкото искаш...по 75лв.!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре