SKI.BG
     Неделя, 12 Юли 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: wolfskin

Изпратено: 04-11-2005 17:47:48
Новини от Узана

На пистата на Узана над Габрово се изгражда нова чайна която ще приютява феновете на бялата магия.Чайната е доста голяма, старите фургони наоколо са разчистени, пистата която е доста интересна е  почистена. Подготвя се нов ръкав на пистата в горната част за да се избегние стръмният пад, което ще облекчи  трафика. Това ще стане обаче, ако чиновниците подпишат навреме документите за разширението.

Автор: entusiast

Изпратено: 30-11-2005 18:01:54
На практика паркинг няма.
Междувпрочем Wolfskin,знаеш ли дали са подписали чиновниците за новия ръкав на пистата.
Автор: Иван

Изпратено: 30-11-2005 11:31:59
Там трябва да се направи и по-голям паркинг. Понеже мястото попада в природен парк и горски фонд, нужно е съгласуване с много държавни институции. Доколкото знам, съгласие има, но процедурата е сложна. Wolfskin, изглежда си от Габрово, давай тук актуална информация за състоянието на пистите на Узана. В roybov.com имаше хубав бюлетин, но в момента не работи.
Автор: entusiast

Изпратено: 25-11-2005 15:39:52
Благодарим за добрите вести и дано общинарите подписват че няма време.
Автор: wolfskin

Изпратено: 25-11-2005 14:07:59
Този сезон всичко ще е наред,  машината е стегната, даже преди два дена беше изкарана и тъпка снега.Имахме някакви надежди за събота и неделя,но времето пак се затопля.Днес ще ходя до пистата.
Автор: entusiast

Изпратено: 24-11-2005 16:17:05
Wolfskin a знаеш ли дали са направили ремонт на рактрака?
Миналия сезон имаха проблеми и доста често не обработваха пистата.
Автор: NIkito

Изпратено: 24-11-2005 11:56:08
Dali za osmi dekemvri na Uzana 6te se karat ski:)
Автор: yakosport

Изпратено: 19-11-2005 23:05:17
A dano 4e we4e pada snyag. Pak borovec Bansko i t. n. t. sa dale4ko ot Ruse!!!!!
shop yakosport Ruse
.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре