SKI.BG
     Четвъртък, 25 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 06-12-2005 13:13:18
Aide suvetvaite molja!

Sus sigurnost dosta puti ste preduvkvali taja tema no vse pak vi molja pone ako ne vi se pi6at pak edni i su6ti mesta da me naso4ite kum saitove kudeto moga da pro4eta pove4ko za tova koeto 6te vi pitam.Ne sum na4inae6t skior no puk ne sum i mnogo dobur.Ot maluk karam no v poslednite 6-7 godini ne sum se ka4val na ski.Pri4inata e 4e mi e pisnalo da si vzimam ski ekipirovka pod naem i re6ih 4e 6te se ka4a na ski samo ako sa si moi.Sega sum re6il tvurdo da si kupja no ne sum najasno sus ekipirovkata.Mislja da si kupja purvo obuvki koito da ne sa za na4inae6t za da moje kato napredna da mi vur6at su6to dobra rabota.Za ski i avtomati mislja da postupja po su6tija na4in.Kajete mi kakvo e nai-vajno da se gleda za obuvkite.Razpolagam s okolo 400lv za obuvki(+/- 50lv).Koi sa nai-dobrite marki(ako moga taka da se izrazja mercedesa na obuvkite) i koi sa sredno nivo.Ako moje su6tata informacija i skite i avtomatite:) A i drugo-kakva duljina ski trjabva da si vzema(visok sum 1,80m).Znam 4e iskam mnogo informacija navednuj no ne znam kude drugade da potursja takuv suvet.Blagodarja vi predvaritelno za otgovorite:)

Автор: lichinko

Изпратено: 10-08-2006 10:35:29
Пичове а може ли някой да ми каже адреса на склада на Lange. Писано е по горе Зит на 7-ми километър ама тва не го знам. Моля само драснете адреса.
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 16-12-2005 17:38:14
Ясно!  А това, че ги прибират по складовете за следващия сезон отговаря и на втория ми въпрос :)
Автор: iter

Изпратено: 16-12-2005 16:10:05
Февруари-март цените падат малко, но пък се изчерпва номерацията или ги прибират в складовте  за следващия сезон. В България истинските сезонни намаления са рядкост.
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 16-12-2005 14:52:46
А според вас (като се абстрахираме от факта, 4е е зима) кога е най-добре да се купят обувки? Имам предвид кога се правят най-големи намаления. И друго се чудя - ако си ги купя догодина (защото не съм сигурен тази година дали ще имам възможност да се кача на ски, но пък от друга страна сега имам парите, а тогава не знам със сигурност дали ще имам) дали за същите пари ще мога да си взема по-добър модел.
Автор: iter

Изпратено: 15-12-2005 09:32:24
Зависи от разликата в цената. Спроред мен gts 6 ще ти е добре, поне мен ме устройват напълно. Не знам дали осмицата няма да е малко твърдичка.
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 14-12-2005 21:34:40
iter я кажи кой модел на NORDICA е по-добре- GTS 6 или GTS 8. Спрях се на един от двата, ама не мога да реша кой.
Автор: iter

Изпратено: 12-12-2005 18:48:10
Въпросът който задаваш, кои обувки са по- добри Lange или Nordica е също толкова адекватен колкото дискусията по-долу този коя кола е по-добра . И двете фирми са специализирани за обувки и са от водещите в бранша /правят и обувки, които се продават под други търговски марки, които не са специализирани в това- например Ланге за Росиньол/, и двете имат повече или по-малко сполучливи модели. В наше време марката няма голямо значение - Фишер правят ски за Саломон; автоматите за Фишер са Тиролия, но се продават като Фишер; автоматите на Росиньол са от Лук; обувките на Фишер се правят от специализирана др. фирма и т.н. Просто си избираш два модела от двете марки по твоя джоб, мериш и който ти е по-удобен /най-вече зависи от ширината на стъпалото/, вземаш него. Моят избор е Nordica заради разнообразието на модели и качеството на обслужване. Важното е да не снобееши да платиш двойно за обувки само защото ските са ти такива или защото някой ти е казал, че тази марка прави най-доброто.
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 12-12-2005 12:41:10
Vorwarts ако имах възможност да сменям често екипировката нямаше да задавам въпроси тук. Затова искам да си взема качествени обувки, които да ползвам няколко сезона. И затова се интересувам от класацията (колкото и условна да е) на качествените ски обувки. Дотук разбрах, че LANGE са най-добрите ама трябва да обикалям като луд, за да си ги набавя. Не разбрах само след тях коя марка идва - NORDICA, ATOMIC или някоя друга марка.
Автор: jas

Изпратено: 12-12-2005 10:45:11
snimkite na Michaela Dorfmeister i Michael Walchhofer w kraya na materiala bez komentar >

http://www.xtdev.com/ski/wmview_bg.php?ArtID=960&fen=0
Автор: vorwarts

Изпратено: 11-12-2005 22:06:41
За LANGE oтидете до склада в зградата на ЗИТ 7ми километър в София.

В България няма да намерите истински състезателни обувки в магазин. Това което се продава са близки до поръчковите серии обувки.

Важното при избора на ски обувки е на първо място комфорта, след което външния дизайн и накрая цената !

Дали обувките ще са Ланге, Атомик или Саломон за начинаещите и средно напредналите скиори няма никакво значение ! Така че работете, изкарвайте пари, после купувайте и изпробвайте ски екипировка и я сменяйте, когато не ви харесва! Така правят в алпийските страни :)


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре