SKI.BG
     Петък, 26 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: toma58

Изпратено: 06-05-2018 11:31:48
???

Какво става ski.bg.?  15-16 теми на сезон .Вече сме Гергьовден а още стои информация за ски сезона. Много  я карате неглиже и затова май губим интерес към сайта?? 

Автор: skiale

Изпратено: 09-06-2018 18:56:07
Здравейте, интерс има , но има и някои неща с интерфейса на форума. От таблет е доста трудно за навигиране сигурно и това допринася. Аз лично на 1-2 седмици влизан да видя има ли нещо ново.
Автор: speedlimit

Изпратено: 25-05-2018 20:09:26
Хубава тема, включвам се с голямо закъснение, но предвид сезона донякъде е разбираемо..И аз първоначално разбрах темата на Тома по начина по който Jas коментира в първия си пост. Напълно съм съгласен с казаното от Jas , това е горе долу действителноста  към днешна дата що се отнася до специализираните форуми. Лично аз бях шокиран когато платформата,която поддържаше най големия ски форум тук Epic ski реши да хлопне кепенците. Една огромна библиотека от знание трупано в продължение на 15 години, знание за всяка една област от ските изчезна ей така. Огромно интернет ски пространство в което имаше раздели за начинаещи,средно напреднали, инструктори,бутфитъри, търговци на ски екипировка които участваха като спонсори от една страна,но и като ски експерти които използват и имат директна представа от екипировката,която предлагат във форума от друга страна.Раздели за времето ,условията,пистите,репортажи от различни ски курорти правени от първо лице от обикновени скиори,а не от туристически или рекламни агенции,редовни ски ревюта на най новите модели ски и обувки и т.н и т.н Дискусиите бяха често пъти доста разгорещени и доpи понякога се стигаше до това хора да бъдат изключвани за неподходящ език.Предизвестието за закриване на форума беше само около седмица и за съжаление за това време не се намери икономически обоснована опция,да се прехвърли целия този материал някъде другаде или да се продаде.Темите понякога бяха толкова дълги, че надхвърляха 100 - 150 страници.Имаше теми , които продължаваха с години подновявани непрекъснато от нови и нови участници , говорим за 2-3 хиляди регистрирани юзъри и огромен брой воайори.Що се отнася до форума ski.bg хубаво е да го има,разбира се немислимо е в такъв мащаб, но все пак е полезен.Лично аз се опитвам да съм повече участник от колкото воайор, но и да си воайор е нормално , просто четеш това,което ти е необходимо, без непременно да даваш мнение.
Автор: jas

Изпратено: 08-05-2018 11:35:33
Тома, всъщност ти благодаря за откритата тема, тя показва, че все някой го е грижа за информацията на SKI.BG, приемаме критиката и се стараем да поддържаме масива според силите.

В миналото прогнозите и състоянието на пистите ги обновявахме от всеки ден до 3 дни. След усъвършенстването на метеорологичните модели преминахме на едноседмични до 10 дневни прогнози. За съжаление освен четирите големи ски зони Банско, Боровец, Пампорово-Чепеларе и Витоша, от останалите места с алпийски ски писти и съоръжения в България достоверната информация е твърде оскъдна. Дори и личните ни контакти по телефон понякога не успяват да получат адекватна информация. Последното показва и един скрит факт, управителите на малките ски центрове не желаят да работят "на светло", страх ги е да не бъдат следени и с публичната информация да привлекат вниманието на недоброжелатели. Това което имат, като туристопоток ги задоволява и не искат повече да се развиват. Това е жалко, защото убива ски спорта. Трагичното е, че при такива природни дадености в България не се развива ходенето и бягането със ски, за тях информацията е още повече "засекретена".
 
Автор: toma58

Изпратено: 07-05-2018 17:32:23
Имах в предвид  информация за  лифтове , времето -не се обновява своевременно.А иначе прогнозите са много точни и полезни за всички любители на ските.Тя ще ни липсва, защото ние ходим в планината и през другите сезони .Що се касае до форума да аз съм донякъде "воайор".Всичко "попивам", изводите си правя за себе си, акъл рядко давам.Такъв ми е характера.Ще се радвам да има по -малко като мене , защото ще страда форума.Поздрави!
Автор: jas

Изпратено: 07-05-2018 15:56:26
Въпросът е провокативен. Предполагам в частност се отнася за форума.

Ще обърна внимание на Тома, без надявам се да се засегне. От 2016г колко пъти си публикувал коментари във форума!? Мисля, че през цялата изминала година нито един. И не си единствен. Ще цитирам Иван Гребенчарски, известен български скиор състезател и треньор, който преди повече от 10 години определи голяма част от посетителите на SKI.BG, като Интернет "воайори", хора които посещават страницата, но не участват в дискусиите по какъвто и да е начин.

Липсата на активност във форума днес е естествен процес. Отчасти поради остарялата платформа на форума, но в основата си причината е в изтощената българска социална среда. Хората в България следват предписаната им функция, потребление, потребление и пак потребление на стоки, тук-таме услуги с липса на градивна социална активност. Социализацията им масово се пренасочи от специализираните Интернет издания, към така наречените "независими" социални платформи, като Фейсбук, Гугъл+ и други мобилно-ориентирани приложения. Този факт се отбелязва от почти всички класически форумни администратори. Повечето български Интернет потребители предпочитат да контактуват неангажиращо, повърхностно и неградивно. Приоритет са злободневните, скандални събития и личните ежедневни взаимовръзки. В почти всички случаи специализираните форуми и социални групи се поддържат от няколко ентусиасти, които го правят за идеята.. така е и тук.

Форумът на SKI.BG, зависи и от всички нас, неговите посетители и участници, когато сме активни, ще има интерес.   


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре