SKI.BG
     Сряда, 26 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: iwanst1

Изпратено: 11-03-2019 17:04:00
С какво да сменя Radical 9SL Slantnose Ti?

Да попитам и аз. Сега съм с Radical 9SL Slantnose Ti  2012 165 см. Страхотни ски - стават и за къси и за по-дълги завои и търся нещо подобно или по-добро. Двуомя се между:
Rossignol Hero Elite mt carbon 167cm, 123-74-109 mm, 14m и
Rossignol Hero Elite Plus TI 167cm, 130-78-110 mm, 14m. (не са ли прекалено широки?)
Каква е разликата между двете ски.

Ще се радвам и на други предложения.

Автор: Mitko80

Изпратено: 15-03-2019 13:00:39
Здравей, iwanst1,разликата между двата модела е в твърдостта.Plus е доста по твърда,защото е с титанал в нея,а Multiturn е с карбон.Другата съществена разлика е ,че Plus е направен на базата на слаломната ска,но широчината и позволява да се кара и на по изтеглени завои.Не случайно въпреки широчината е с толкова малък радиус на завой.
От multiturn има модел с титанал,но определено е по мек от plus.
Автор: Kiko1

Изпратено: 13-03-2019 13:35:44
Здравей, iwanst1. Споделям вариантите, които ти препоръчват speedlimit и valio76. Миналата година аз имах същата дилема, исках да сменя моя Radical 9 sl ti и като теб публикувах подобен въпрос. И тъй като нямах отговор реших да действам и се сдобих с Hero SL TI Konekt. Моите ски са последния вариант от червената линия, преди Росиньол да пуснат сегашните червено-черни разцветки. Като цяло ги намирам с една идея по-добри от радикалите. Какво имам предвид - Херото е малко по-твърда ска, което я прави по-стабилна и пъргава особено на твърда писта и голям наклон. В останалата част са почти идентични. Накратко-очаквай от Херото само положително впечатление и........ натискане му е майката. Или както бе казано преди време тези ски са за каране, а не за возене. Успех и дано да съм ти бил полезен.
Автор: speedlimit

Изпратено: 13-03-2019 04:07:00
Hero Elite ST Ti Konect  122-68-104 R13 би трябвало да е наследника на Slantnose 9SL
Автор: valio76

Изпратено: 12-03-2019 09:57:07
ROSSIGNOL HERO ELITE ST TI (R22) 167 sm. R13


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре