SKI.BG
     Четвъртък, 27 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivopetrov

Изпратено: 29-04-2019 18:48:00
Край на сезона - не е ли раничко?

Сезона в България приключи едновременно в четирите ,,големи'' ски центъра,все едно се договориха . Приключи с много сняг по пистите .От доста години закривам на Великден , но понеже тази година се падна по късничко , всичко в нашата родина вече е  приключило.От любопитство погледнах какво става при комшиите/не говорим за Австрия/ и ... изненада . Днес 29.04.19 в Румъния работи Синая ,и още по изненадващо - в Гърция далеч на юг работи Парнасос .Няма много хора по пистите ,но условията са видимо добри , обработено е и голяма част от съоръженията работят .И в този ред на мисли се сетих за ,,нашите лъскави ски центрове" и се замислих защо не се постараха поне още 2 седмици да ни порадват .Защото май много се налапаха , и не им се работи за жълти стотинки. Обаче съществуват неща като реклама,имидж и т.н..Карал съм лятотото на Хинтертукс и горе бяхме не повече от 30 скиора и сноубордиста,а три !!! кабинкови лифта те качват само до горе , да не говорим на самият глетчер колко съоръжения работят. 
Не всичко е пари .
Само си разсъждавам...

Автор: speedlimit

Изпратено: 08-05-2019 06:10:06
Ако сезонът е бил добър откъм снеговалежи би трябвало да се затваря не по рано от средата на май.
Автор: ivopetrov

Изпратено: 04-05-2019 19:24:50
Днес 04.05.2019 , продължават да работят Синая в Румъния и Парнасос в Гърция , в България познайте кои ски центрове работят...
Автор: jas

Изпратено: 30-04-2019 12:28:29
Здравей Иво,

Честит Великден!

Разсъжденията ти са абсолютно верни и навременни. В миналото закривахме пистовия ски сезон редовно на 1-2 май. Всъщност удължаването на ски сезона е пари, на пръв поглед излишни разходи, но в действителност тази скромна инвестиция, в сравнение с всяка друга рекламна кампания, носи огромен психологически и финансов потенциал. Просто мисълта за ски спорт остава трайно в подсъзнанието на хората и ги подтиква да действат дори и извън сезона, резервират отрано, купуват екипировка, поддържат физическа форма и дори предприемат авантюристични ски пътешествия.

Удълженият пистов ски сезон първично е политика на някои алпийски ски центрове, но се е превърнало в традиция и за страни по света, като Ливан, Русия, Гърция, Иран, Румъния, Словакия, Швеция, Норвегия, Финландия, както и за далечна Япония. Дали и в България тази традиция ще бъде възстановена, зависи не само от притежателите на ски съоръженията. Колкото повече скиори излизат да ходят и карат в пролетния сезон и есенния предсезон толкова повече ски центровете ще имат интерес да обработват писти и да поддържат работещи лифтове.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре