SKI.BG
     Понеделник, 24 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: toma58

Изпратено: 23-06-2019 12:04:26
за форума

Ами свърши ски сезона и форума "замръзна".Така е всяка година.И аз зададох подобен въпрос миналата година.

Автор: jas

Изпратено: 12-01-2020 13:19:53
Ски форумът ще бъде обновен със съвременни форумни функции, запазвайки стила и високото ниво на сигурност за публикациите. Надявам се това да стане скоро.
Автор: atanasovbg

Изпратено: 10-01-2020 22:53:36
Ами дано съм помогнал. Доста дни ми трябваха докато се появи, за да мога да ви го покажа. А обновлението на форума какво ще рече? Нова на вид платформа ли?
Автор: jas

Изпратено: 10-01-2020 10:47:00
Да, това е бъг който и при мен се получава, когато в текста има директно копирани дълги линкове без да се използва вградената функция за Link, която и ти си приложил с връзката към скрийншота. За съжаление има потребители които не се съобразяват с вградената функция за Link и не я използват. За това таблицата се разтяга и слоевете с рекламите закриват текста на форума.

Ще помоля администратора да го поправи и скоро да включи обновяването на ски форума.
Автор: atanasovbg

Изпратено: 09-01-2020 20:51:54
Ето така става понякога. Дано съм полезен с този скрийншот :)
screenshot
Автор: atanasovbg

Изпратено: 10-12-2019 22:02:28
Ами андроид 7.0, а версия хром 78.0.3904.108 ще направя и скрийншот
Автор: jas

Изпратено: 10-12-2019 13:02:20
Коя версия Android и Chrome?
Системата има бъгове и вероятно полетата с текст рекламите в някои случаи застават върху таблицата на форума, надявам се администратора да го оправи, ако направиш някой скрийншот ще е полезно.
Автор: atanasovbg

Изпратено: 10-12-2019 12:38:31
Ами през телефона влизам, андроид и гугъл хром
Автор: jas

Изпратено: 10-12-2019 11:58:21
С какво устройство, ОС и браузър разглеждаш страниците? 
Автор: atanasovbg

Изпратено: 10-12-2019 07:46:18
Винаги съм харесвал форумите като място за общуване, обмяна на информация и т.н. Този не е изключение. Аз също препрочитам стари теми, но от време на време има някакви гадни реклами върху текста. Може ли нещо да се направи по този въпрос :)
Автор: atanasovbg

Изпратено: 31-07-2019 07:23:34
Здравейте, правете каквото искате само форума не барайте!!! Фейсбук е страшна олигофрения, за другите не знам, че нямам профили, но....да лятото леко замръзват нещата, но аз лично влизам и препрочитам някои теми по няколко пъти :) Връщал съм се от любопитство мноого назад да чета и винаги, и всичко ми е било полезно! Така че, моляя запазете форумчето :) И успех! 


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре