SKI.BG
     Петък, 26 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: valio76

Изпратено: 04-12-2019 07:59:18
Ски Rossignol 167

Чудя се между двата вида Rossignol Xero r22 и Rossignol Xero Konekt разликата е в пластината под автоматите и в задния автомат.и 100лв повече за r22 Ските ги взимам и ще ги карам поне 7години.Обувките  също. С кой ще мога да карам по дълго време на пистата с оглед че вече съм на 43г. И Конекта ли е наследника на 9s ti.  Ските дето карам. За обувките ще са Lange или Rossignol Херо 130 97mm. 

Автор: valio76

Изпратено: 22-12-2019 21:43:29
Фейсбука ми е Валентин Димитров. На фона на море съм със сърф на заглавната страница.Там искам Спиидмашин и jas да видят как карам и да кажат Конекта ли да взема или r22  искам ските да одговарят на уменията ми. Благодаря предварително
null
.
Автор: valio76

Изпратено: 22-12-2019 21:25:53
Чудя се между ски xero elite st ti konekt или r22 aвтоматите при Конекта са 12слх а при r22 slx rasing 12 Ка Rocerrase. Имам 9s тежат с автоматите 6.8кг. R22 тежат 6.5кг с автоматите а Конекта тежат 6.1кг. Та за това се чудя понеже ще карам ските около 6-7  години. И гледам да взема ски дето хем да са добри хем да са удобни при 5-6часа каране да не уморяват ,като състезателна ска. Вижте мейла ми е Валентин Димитров и да дадете съвет. От магазина ми казаха че имам много добри ски умения но не и 
Автор: jas

Изпратено: 07-12-2019 01:51:20
Ски обувките за тези модели ски трябва да са с твърдост 130+. Ти избираш кои обувки ти стават и харесват.
Елит Конект са в средата на рейс серията, възможно е да са наследник на някои от предходните разработки, аз ги намирам за хубави ски, но.. има и по-хубави :-)

Шегата настрана, имаш колебания и търсиш подкрепа в избора на модел ски, това е чудесно, но моят съвет е да се концентрираш върху предстоящия сезон с модел който ще ти харесва и ще отговаря на бюджетните ти очаквания, а догодина може да се оборудваш и с друг. Имам познати които вече са подредили до леглото по един гардероб лични колекции HERO, REDSTER и RACETIGER.. 
Автор: valio76

Изпратено: 06-12-2019 22:06:07
Ima i edni XERO ELIT konekt + ski i koi sa naslednika na 9s ROOSIGNOL
null
.
Автор: valio76

Изпратено: 06-12-2019 22:04:14
Ski Bots 110,120,130 li nai dobre odgovarqt na HERO R22 ti i koi na: XERO Konekt. Ili i trite stavat za Fis SL R22 130 RS Lange.
Автор: jas

Изпратено: 06-12-2019 21:15:55
Като искаш, да вдигнем летвата, вземи R ATHLETE FIS SL R22. С тях вървят само L RS130 или "plug in-и". 
Автор: valio76

Изпратено: 06-12-2019 19:51:23
Roosigmpl  RACING ATHLETE FIS SL R22 165  ili HERO r22 ti 167  i bots Lange rs 130 ili 120
null
.
Автор: jas

Изпратено: 05-12-2019 09:00:52
Понеже темата дублира предходната ти по която дискутирахме въпроса, ще копирам моя коментар >

Отговорът вече го обсъждахме, HERO r22 ti, не се чуди, продължи с тях и, ако искаш и разполагаш с бюджет добави и другия модел който си харесал, ски колекцията винаги се отплаща на пистата. Успех!

Само ще добавя, не си слагай ограничения за възраст, сезони, модели и т.н., това само те ограничава в крайния резултат, за максималното удоволствие на ски! 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре