SKI.BG
     Вторник, 04 Август 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: pope

Изпратено: 26-12-2005 10:59:39
Лале-24.12.05

Бях на Лалето на 24-ти. Вярно е, че са обработвали пистата, но както винаги имаше участъци и то доста големи, където снегът беше на ледени бучки и там е доста неприятно да караш. Освен това към обяд сноубордистчетата изораха допълнително пистата и се показаха и камъчета и храсти, така че ако сте с нови ски трябва да внимавате защото рискувата бързичко да станат стари! Работеше и Романския, но там духаше много силен вятър и имаше мъгла, така че на съм ходил на него и незнам как е положението. Един приятел слезе по скипътя до Симеоново. Каза че има сняг, но там където се минават рекичките положението е напрегнато, освен това има много сноубордисти. Лифта на Лалето е като миналата година- не много добре подържан. На мене на 2 пъти ми се случи да се возя на седалка на която не и се пуска подпората на ските и дори се бях насъскал да ходя да си искам част от парите, но после махнах с ръка защото знам, че тая работа няма смисъл. В барчето тези на бяха чували, че сезона е почнал! Имаше една жена, която предлагаше някаква съмнителна леща, съмнителни сандвичи и чай, но за да ги получиш трябва да чакаш сума ти време!

Автор: myst

Изпратено: 27-12-2005 23:16:38
pistata na Romanski raboti samo dolna gornata nqma da raboti tazi god.po dumite na horat koito rabotqt tam v mnogo losho sastoqnie e samata pista snoubordistite sa q izrovili na mesta ima kamacheta kloni i t.n
Laleto kakto kaza POPE  e normalno zaledeno no ako nqma kade da karete stava 
Az lichno shte hodq na Maliovica tezi dni i shte vi dam info za tam prochetoh che pistite sa obraboteni a  i snegnata pokrivka e 120cm.
Автор: HEAD

Изпратено: 27-12-2005 18:23:52
Ledenite bu4ki bqha ot izkustweniq snqg ot neka4estwenite ma6ini,koito go prawqt.Malko stana i na plo4i za6toto se poqwiha tezi s duskite.W dolnata 4ast ima6e i kamu4eta no po kraq stawa6e.Na romana ne ti trqbwa da hodi6 o6te malko e snega ima koreni i kamuni ni6to nowo  :-)))


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре