SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: tihmir

Изпратено: 08-01-2020 12:07:41
Fischer hybrid 120+

Здравейте, насочил съм се към този модел обувки? Може ли някой да сподели мнение за тях? И какво значи това: Vacuum Oven: 10 min?

Автор: jas

Изпратено: 10-01-2020 10:53:20
Сарказмът на speedlimit е напълно допустим имайки пред вид, че ски спорта изисква усилия и то не само на пистата. Скиорът трябва да търси и открива сам новостите в ски екипировката полагайки също усилия, макар и умствени, за да има смисъл развитието на ски техниката. Успех!
Автор: speedlimit

Изпратено: 09-01-2020 18:48:44
На така поставената тема и на толкова дадена от теб  информация какво друго да ти кажа. Ако хвърлиш един поглед върху историята на темите тук долу и назад във времето съм сигурен , че ще намериш полезна информация и неща коментирани доста пъти , които се отнасят и до твоя случай. Съвети за ски обувки или бутфитинг по интернет са почти безмислено упражнение, когато липсва базова информация. И да ти обясня в какво vacuum fit на черупката (не само на liner) на Фишер си прилича и в какво се различава от печенето на черупката при Salomon например абсолютно нищо не би ти помогнало да направиш грамотен избор и да станеш по добър скиор. В този смисъл риторичния ми въпрос ‘ дали ще става за ядене ‘ важи с пълна сила.
Автор: tihmir

Изпратено: 09-01-2020 15:58:53
"Щом е oven ще трябва да е нещо за печене. Но дали после ще става за ядене - това е въпроса."
"Не си ти когато си гладен!" за колегата speedlimit
Явно е гладен и няма какво смислено да каже.
Автор: jas

Изпратено: 09-01-2020 12:52:10
Ски обувките Fischer hybrid 120+ имат вътрешен чорап и черупка съдържащи пластичен синтетичен материал VACU-PLAST, който позволява индивидуална анатомична настройка на ски обувките според формите на стъпалата и глезените на скиора посредством термична обработка с технологията Fischer Vacuum Fit.

По-просто казано, този и подобни модели ски обувки на Fischer могат да се формоват персонално със специална инсталация вид "камера-фурна", със загряване до ~80 °С за определено време. Fischer Vacuum Fit инсталацията е налична в магазините/сервизи предлагащи Fischer по света.   
Автор: speedlimit

Изпратено: 09-01-2020 06:34:48
Щом е oven ще трябва да е нещо за печене. Но дали после ще става за ядене - това е въпроса .


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре