SKI.BG
     Сряда, 12 Август 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 28-12-2005 18:14:36
За проекта Голяма сюткя!

Знам, че е голям проект(от ранга на Пампорово)  за ски курорт около този връх, който е в Родопите над Цигов чарк, но дали ще се прави и кога не знам. Друго, което знам е, че е трябвало да е започнало изграждането но проекта за супер боровец е прилапал парите за този курорт(направете си сметка че имотите на царя са в боровец и всичко е ясно). Ско някой има информация какво е развитието за Голяма сютка нека да каже две думи [или повече:)].

Автор: ivancho_tab

Изпратено: 30-12-2005 14:36:20
Абе да вземат да се стегнат и да направят нещо, защото това място е с такъв потенциал, където почти никъде другаде в България няма.
Автор: ivancho_tab

Изпратено: 30-12-2005 14:32:44
А скоро ми попадна една статия, че щели да осъществят проекта но не могат да се разберат с община Ракитово за някви депозити. Проекта щели да го правят частници и общината.
Автор: vorwarts

Изпратено: 29-12-2005 10:42:20
Голямата частно-държавна брадва в действие !
Автор: jas

Изпратено: 28-12-2005 22:20:13
"Ако беше реализиран, лидерът сред тези проекти вероятно щеше да бъде „Сютка“, задвижен главно от община Велинград. Проектът обаче така и не се състоя - първо, защото получи отрицателна оценка от Министерството на околната среда и водите и, второ, поради неколкократното касиране на местните избори в града и неяснотата за това кой ще е кмет.
Иначе идеята предвиждаше проектът да се реализира от специално създаденото дружество „Сютка 2000“ АД, в което участват общините Велинград, Ракитово и Пазарджик, както и чрез привличане на частни капитали. Бяха разработени два варианта на проекта, казва днес председателят на общинския съвет във Велинград Неджат Кехайов. При първия вариант трябваше да бъдат построени 14 ски писти от връх Сютка до местността Качаков чарк, където да бъдат изградени хотели, чайни, ресторанти. При този вариант стойността само на пистите и ски съоръженията беше около 500 млн. лв. Вторият вариант изключваше хотелската част и съкращаваше значително броя на пистите. След като проектът засега е замразен, община Велинград се преориентира главно към развитието на балнеологията, казва Неджат Кехайов. По неговите думи общината и занапред ще развива зимен туризъм, но не в такива грандиозни мащаби. Велинград и сега има писти над града, преди Юндола. "
в-к Капитал www.capital.bg, Брой 13, Април 2005 г.
http://www.xtdev.com/ski/wmview_bg.php?ArtID=912&fen=0


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре