SKI.BG
     Вторник, 04 Август 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: hinki

Изпратено: 29-12-2005 10:42:15
Витошко лале - как се стига

Здравейте,

Знам че въпросът ми е малко смешен за всички тук, но не съм от София, а съм решил да покарам този петък 29,12 на нощното лале. Въпросът ми е как се стига до там с кола. Пише на сайта че била близо до пътя за хижа Алеко, него го знам, но да не се окаже че го подминавам някъде по пътя и да се лутам. Въобще приемам съвети как е най-добре да се стигне до там, защото определено искам да си потъркам ските този петък :))). Мерси предварително.

П.П. А пътят до там изчистен ли е, или ще ми трябват и вериги?

Автор: HEAD

Изпратено: 30-12-2005 18:11:20
A ne e i za sobstwena kola a samo za slujebna ili  Jeep.pawetata sa naredeni prez 1 pedq da ne goworim za ligata i pqsuka ot koito sa ostanali pqsa4ni kolowozi.Za towa e po dobre da ima snqg na putq
Автор: lili

Изпратено: 30-12-2005 11:22:40
ne znam kak da te opytq, ta da ne go podmine6 - 4eti tabelite v dqsno ot pytq... ;)
az sno6ti biah i si e malko.... a be ne e kef ;)
ne uspqh da si nadera skite, no snega e malko prozra4en i pove4ko zamryznal ;)
vse pak hora ima i ako mnogo ti se kara - napravi go, a ako moje6 da iz4aka6 da padnat temperaturite, 4e pone da pusnat ma6inite za snqg, 6te e sytrahotno ;)
Автор: bmf

Изпратено: 29-12-2005 19:16:23
Лесно ще го намериш, но не препоръчвам да се карат собствени ски. Много е тежко положението със снега! Хич го няма!
Автор: vorwarts

Изпратено: 29-12-2005 10:55:14
Има си сайт ! Там подробно е описано как да стигнете до пистата! Има и карти!

www.skivitosha.com !

Носете си вериги. Може да ви потрябват независимо, че пътят уж се обработва.

Апропо, в петък на "Лалето" ще вали дъжд !


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре