SKI.BG
     Четвъртък, 30 Юни 2022
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: trumsam

Изпратено: 22-08-2020 21:21:11
Съвет за ски курорти

Колебая се между 2 курорта-Санкт Антон и Ишгл,моля дайте мнение и вппечатления,както и съвет кое да избера?

Автор: jas

Изпратено: 14-11-2020 18:29:40
5 часа след последния ми коментар, австрийското правителство обяви повторното затваряне  на страната, за овладяване на вирусната криза:

"Harter Lockdown kommt: Ausgangsbeschränkungen rund um die Uhr, Handel und Schulen zu
Die Coronavirus-Krise hat die Welt weiter fest im Griff. Acht Monate nach dem ersten harten Lockdown wird das öffentliche Leben in Österreich ab Dienstag erneut massiv eingeschränkt."

или в приблизителен превод:

"Идва трудно блокиране: денонощни ограничения за излизане, търговия и училища също
Кризата с коронавируса все още има здраво влияние върху света. Осем месеца след първото твърдо заключване общественият живот в Австрия отново ще бъде силно ограничен от вторник."

Как ще се отрази това на ски спорта и туризма!? Вече знаем отговора, тежко, дори пагубно. И ако австрийската икономика може да си позволи да изплаща компенсации на засегнатите лица и компании в ски туризма и индустрията с години напред, то на българска почва нещата изглеждат трагично. Надежда всякаква оставете.. и сами се спасете.., ако можете.

Автор: jas

Изпратено: 14-11-2020 11:41:43
trumsam, интересен ПР предлагаш за местата, които са дефинирани, като "кота нула" на вирусно-генетичната война в Европа.

Не знам как си го представяте, но нормализиране на ски живота в Алпите след декларацията на германската канцлерка, "да не се планират ски почивки в Италия, Швейцария и Австрия тази година", скоро няма да има.
   
Автор: trumsam

Изпратено: 07-10-2020 18:52:31
Да и аз съм на това мнение,все пак май ще се ориентирам към Ишгъл.Въпреки това от всичко,което съм видял от Австрия, за мен си остават топ и няма по-добро от Зьолден  и Хинтертуксер Глетчер.
Автор: ivo1974

Изпратено: 10-09-2020 15:58:36
Сега видях темата и пиша със закъснение. И двата курорта са страхотни. Спокойно може да посетите и двата, те са много близко един до друг. Но избора е ТОП!
И двете ски зони дават изключително разнообразие и Алпийска тръпка на всеки скиор. Карал съм няколко пъти и в двете зони и мисля тази зима при добри обстоятелства в условия на COVID, отново да карам в този район. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре