SKI.BG
     Четвъртък, 30 Юни 2022
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: skiale

Изпратено: 18-10-2020 15:33:39
ски сезон 20/21 започва

Този уикенд минаха откриващите състезания от световната купа Зьолден. При мъжете доста изненади.
Така че подготвяйте ските и да видим как ще караме
;)

Автор: jas

Изпратено: 12-12-2020 10:35:13
Темата е за начало на състезателния пистов ски сезон, но по форумна традиция постепенно се измества от същността си.

Интересно е вметването и опита за апокрифна реклама от пистата Безбог-Добринище. Това е хубаво, защото означава, че там имат нужда от медиина изява, но форумът е нож с две остриета, както се и вижда. Съветът ми е да се обърнат директно към редакцията на SKI.BG, за адекватно медиино съдействие в тези трудни за ски туризма времена.

 
Автор: atanasovbg

Изпратено: 05-12-2020 16:30:49
Добринище без инвестиции не става. Лифта е потресаващ. Поддръжката е слаба - капе масло от всеки сттлб (между сругото това се забелязвяше и на тройката на Пампорово). Пистата не могат да я обряботват и реално има само един учааттк наречен Стената, който си заслужава, но почти никога няма достатучно сняг за него. Като цяло препоръчвам само за супер начинаещи. За тях е рай. Другото е, че е пълно с напушалки. Явно си ги привлича това място, знаят си го от години и си хпдят там..в хижата освен миризма на пикоч пред нея и трева друго не може да ви предложи. Иначе имат сериозни претенции..чувал съм мнения на Добринищки майстори, че е по-хубаво и от Банско там хаха :)))))
Автор: ivopetroff

Изпратено: 30-11-2020 15:13:38
Карал съм там няколко пъти  пистата е добра ,но трябва да ина сняг ,щото нямат оръдия , а и лифта е доста тегав -около 25 мин. е качването . 
Автор: dslm

Изпратено: 29-11-2020 19:12:43
Предлагам интересен вариант - хижа "Безбог"! Ако не сте ходили, пробвайте. Може да видите цени и условия на www.hoteldobrinishte.com
Автор: ivopetroff

Изпратено: 21-11-2020 08:10:43
И Боровец пуснаха оръдията преди минути,дано да има дълъг и наситен с емоции сезон!
Автор: ivopetroff

Изпратено: 21-11-2020 07:58:28
Точете ските ,Банско и Пампорово заснежавват!!!
Автор: jas

Изпратено: 14-11-2020 19:06:59
След тежко очакваната пресконференция на австрийското правителство днес в 16.30ч, виенско време, плахо започналия пистов ски сезон 20/21 свърши по-бързо от предходния:

"Seilbahnen, Gondeln & Aufstiegshilfen dürfen nicht zu Freizeitzwecken verwenden werden."
"Hotels und Beherbergungsbetriebe bleiben grundsätzlich geschlossen. Ausnahmen gibt es z.B. für unaufschiebbare Geschäftsreisen."

или в приблизителен превод:

"Въжени линии, гондоли и помощни средства за изкачване не могат да се използват за развлекателни цели."
"Хотелите и местата за настаняване обикновено са затворени. Има изключения, например, за командировки, които не могат да бъдат отложени." 

Автор: jas

Изпратено: 14-11-2020 11:32:15
Настоящето състояние на ски спорта и туризма е предопределно. Очевидно е, че глобалните икономически интереси е трудно да преглътнат милиардните утечки през последните години в полза на ски индустрията, която по презумция е паразитираща, за това с "играта" по струната на вирусната заплаха постигат своето.. да му мислят страните и хората без спестени финансови резерви..

Нов ски сезон винаги ще има, с или без лифтове е въпрос, който на фона на личната безопасност остава второстепенен. Скиорите трябва да свикнат с мисълта, че ски спорта не е само спускане, а в основата си е ходене по снега, напред и нагоре.

 
Автор: ivopetroff

Изпратено: 09-11-2020 09:30:39
Май сезона отива на провал ,Франция и Италия също затвориха.Ще си търся фрирайд ски...
Автор: ivopetroff

Изпратено: 03-11-2020 06:55:35
Май приключва преди да е почнал , в Австрия затвориха...


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре