SKI.BG
     Четвъртък, 05 Октомври 2023
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: atanasovbg

Изпратено: 26-11-2020 18:18:09
От ски RC4 WC RC към RC4 Curv GT

Здравейте приятели, от няколко години карам със ски rc4 wc rc 170 см. Миналата зима обаче си купих обувки рц4 кърв и ми се иска сега да си взема и такива ски. Може би ще са rc4 curv gt. Основният въпрос е дали при моя ръст от 182 ще е проблем ако взема ска 164??? Иска ми се да пробвам една идея по-къси ски от старите. Та според вас къси ли ще са ми 164? (182 ръст към 77-80 кг, в момента по-скоро 79). Също така какво мислите за този модел ски? Благодаря

Автор: jas

Изпратено: 09-12-2020 19:45:07
Добре. Успех!
Автор: atanasovbg

Изпратено: 05-12-2020 21:06:24
В крайна сметка мисля, че ще си взема fischer rc4 the curv DTX 164 с 12ки автомати. На това се спрях :)
Автор: atanasovbg

Изпратено: 05-12-2020 12:31:49
Здравейте отново. Пак имам питане, но този път за моделите на volkl. Спрях се на модел racetiger sl 165 см. Пише, че има uvo 3d, което е някаква система за вибрациите - чудесно. Можете ли да ми кажете няколко думи за модела. Искам по-лесна за управление ска от rc4. Харесах си този модел на снимката в края на поста.
П.с. коя ска да избера? Или вместо тези двете да си взема fischer rc4 the curv..без GT :)  pic   
Автор: atanasovbg

Изпратено: 30-11-2020 20:05:29
Благодаря. Това ми беше идеята за 164см. Иначе мисля, че се намират добри писти, добре обработени за каране с такива ски. 
Автор: jas

Изпратено: 28-11-2020 10:53:40
Здравей Атанасов,
Fischer RC4 The Curv GT са хубави, твърди и стабилни ски, които се държаха подобаващо добре на твърда обработна писта при висока скорост и нещо средно между дълги ритмични завои и позаситнен карвинг. Аз лично бих прeдпочел точно най-късата разфасовка, защото при 164~168 радиусът пада на ~14м, което е отличен показател за маневреност в български условия. Успех!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре