SKI.BG
     Неделя, 14 Юли 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivopetroff

Изпратено: 11-03-2021 08:27:07
Ски сезона продължава..

Настъпва времето за най-добрите карания / поне за мен / през годината .Боровец обяви 15 април като край на сезона . Другите явно ще се съобразят със снега и посещаемоста , Интересно е да споделите кой къде има намерение да се разпише до края на сезона . Очакват ни още приятни емоции поне 1 месец...

Автор: jas

Изпратено: 24-04-2021 14:44:46
Ето, че има още малко възможности, тази събота и неделя пистите на Боровец работят, възможно е да работят и следващата седмица за Великден.

Напук на "глобалното затопляне" сняг по планините има в изобилие. Би било добре за рекламата на ски курортите да има по един лифт, който да качва до високото, а който иска да походи или да се спусне със ски през Май.

Весели празници!!!

Автор: ivopetroff

Изпратено: 20-04-2021 09:34:43
Приключи ски сезона , поне този за алпийските ски. Приключи малко нелогично - с много сняг,отлични условия по пистите и много желаещи за незбравими ски изживявания.Мисля си ,че на концесионерите на ски зоните им липсва гъвкавост . Декември се напъват да правят сняг и да работят насила ,а сега когато Господ им сипва с големият черпак затвориха.Сезоните се изместиха и може би трябва да се съобразим с това.Не мисля ,че печалба няма да има ако работят сега по някаква друга схема .Примерно на Пампорово може да работят лифта Студенец и Малина към Снежанка и могат да обслужват писти 1,2,3,4,5,6,10,11 - напълно достатъчно , На Боровец Ястребец - 1 лифт е достатъчен .На Банско Коларски , Шилигарника и Платото покриват голяма част от пистите. И т.н.И Витиша...Ама те / концесионерите/ си знаят ,няма да им гледаме в канчето.Обаче в съседна Румъния си работят здраво все още.
Личната ми равносметка : Много км по пистите тази година /над 1300/ и то  само в БГ.Перфектни ски дни и емоции . Доволен съм .
Каня се да завърша с малко туринг  по Великден , Е, малко ме мързи ,няма и кой да ми уйдиса на акъла ,ама ще го мисля другата седмица.
  Добра година на всички , бъдете здрави и отново по  пистите 21/22 :)
Автор: jas

Изпратено: 11-03-2021 15:34:08
Здравей Иво,
Ски сезонът ще продължи и през май :)
По билото на всички по-високи планини снегът ще се задържи и през лятото.

Докато пистовият ски сезон виси на косъм от решенито на някой чиновник, да бъде предсрочно закрит, то за свободното ходене, изкачване и спускане със ски тази година няма да има ограничения.

За  това, съветът ми е, да се оборудвате с туринг ски, макар и на по-висока цена и да поемете към снежните полета и върхове. Само избягвайте стръмните и лавиноопасни склонове на планината.

А тези които искат да използват лифтове, влекове и обработени писти трябва да се подготвят за следващата седмица с нов обилен сняг :)
   


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре