SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Kiko1

Изпратено: 18-03-2021 12:58:09
Локдаунът

Здравейте, скиори! Тъй като вече сме в нов локдаун, от Пампорово обявиха, че затварят в неделя - 21.03. Но на мен ми прави впечатление, че в мерките на НОЩ не са включени ски пистите като обект на затваряне.Тогава това си е еднолично решение на Пампорово, или нещо пропускам? И как ще реагират Бороспорт, Банско, Витоша и т.н., като знаем какъв сняг наваля?

Автор: svetlio

Изпратено: 28-03-2021 16:46:19
Здравейте колеги.
В навечерието на рожденият ми ,който съвсем ме приближава до шейсетте,3/4 от които преминали по пистите,бих искал да напиша моето мнение по темата.А именно:Хората са много-СКИОРИТЕ са малко!!!
Бъдете здрави.
Автор: jas

Изпратено: 27-03-2021 20:30:06
Тази събота и неделя се вижда дефекта в отношението към ски спорта и пандемията в България, изразяващо се в спорадичен интерес и импулсивизъм. Прилича ми на нещо като наследство от опашките за ръчен хляб по време на соца.. Тогава хората се редяха с часове пред фурните за топъл ръчен бял хляб, докато същевременно можеше да си купят така наречения заводски хляб без опашка .. ,т.е. хората в България продължават да търсят хубавото, но по непостоянен свой начин, като си причиняват доста неудобства.

Действително сега времето е хубаво, сняг има в изобилие, но така беше и в началото на месец март, когато нямаше затворени магазини и ограничения, тогава скиорите по пиститите бяха забележимо малко, а днес изведнъж отношението се промени и всички стискали се до последно хукват към планината. Това е по-добре отколкото да си седят в къщи или да се тъпчат по моловете, но пиковото ходене на ски предизвиква повече негативен ефект със струпване на опашки по лифтовете, смесени емоции и разораване на пистите. Такова, за съжаление е положението.
       
Автор: ivopetroff

Изпратено: 27-03-2021 16:12:55
E aз толкова хора по пистите никога не съм виждал като вчера и днес . Става дума за Боровец , но сега прегледах камерите из цялата страна и навсякаде е лудница .Има ли условия има и скиори ...През живота си никога не бях чакал от 8 ч. 16 мин. до 8 и 47 за карта на касата на Ястребец експрес...
Автор: jas

Изпратено: 26-03-2021 15:26:52
Снегът по върховете наистина е много. Но скоирите са малко. Цялостната обстановка драстично е повлияла върху желанието и финансовите възможности на хората да практикуват алпийски ски спорт. Това естествено катастрофално се отразява на всички замесени в услугите за ски туризъм. Загубите на лифт операторите са колосални. В Алпите поне имат резерви от където да покриват разходите, докато в България ситуацията граничи с разорение. Множество хотели просто са ликвидирани под натиска на лихви по кредити и безбройни непокрити смретки. Фалит на българските ски зони надали ще има, но определени трансформации определено ще настъпят. За жалост това няма да е от полза за понижаване на цените за лифт карти.

Повторният рестарт в Пампорово е само предизборен ход, който в края на краищата пак ще излезе през носа на данъкоплатеца.

Положението все повече изглежда освен на генетична чистка, но и на икономическо почистване от всички гнили схеми..

     
Автор: ivopetroff

Изпратено: 20-03-2021 08:59:58
Пампорово АД са престъпници,при тези условия за зимни спортове и без разумна причина затварят .Преецакват местните , стафа в курорта , хотелиерите и нас скиорите .Истинската причина е ясна , не , не е епидемиологичната обстановка - кинтите вече са малко и не си заслужава...Ами имиджа ,рекламата и отговорноста пред клиентите и т.н.Не ми се коментира , че трябва само с многоточие да замествам думичките ...
Боровец и Банско продължават сезона ,Витоша и Мальовица също , всъщност всички които имат условия продължават да работят...


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре