SKI.BG
     Четвъртък, 05 Октомври 2023
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: mirko0

Изпратено: 14-02-2022 12:26:28
Ски обувки Alpina

  Здравейте,

  търся да закупя бюджетни ски обувки и попаднах на марката Alpina. Т.к. не са от масовите марки, за тях не намирам почти никаква инфорация. Въпросът е заслужава ли си да рискувам с тях или да заложа на познатите марки? Друг проблем е, че кракът ми е малък /25-25.5 мм/ и тесен /98-99 мм/ . От по - достъпните модели илизат все 102мм и нагоре.
  Обмислям и вариант за втора употреба, като до този момент с моите размери ми излизат предимно доста твърди обувки с flex 120-130, а не мисля, че съм толкова напреднал.
  Ще се радвам да получа отзиви и съвети.

  Поздрави

Автор: jas

Изпратено: 21-02-2022 19:30:07
Честито, съз здраве и удоволствие да ги използвате!
Предполагам сте купили GARMONT ASTRAL, действително качествени ски обувки на чудесна цена. Моделът не е първа младост, но си заслужава.

GARMONT е световно известна италианска марка висококачествени туристически обувки, която след опита си да навлезе в пазара на алписйките ски обувки беше погълната през 2012г. от фирмата SCOTT. Сега новите модели туристически обувки продължават да се произвеждат с марката GARMONT, но ски обувките са само SCOTT.

Автор: mirko0

Изпратено: 21-02-2022 17:23:13
Благодаря за отзивите. Бях в магазина в Борово. В крайна сметка взех обувки Garmont, които ми препоръчаха. Също непозната за мен марка, но изглеждат солидни.

Поздрави
Автор: jas

Изпратено: 16-02-2022 12:27:25
Здравейте,
Ски обувките Alpina са словенска марка и производство. По-известни са с обувките си за ски бягане, където имат участия и на Световна купа. Алпийските ски обувки Alpina преминаха през възходи и падения, като следствие на международната супер конкуренция с масовите марки от Франция и Италия. В България предлагането им е ограничено. Има наличности в ски магазина на Мадолеви. Обувките Alpina са качествени, но като всяка ски обувка изискват внимателен избор със съответните измервания и проби. При Мадолеви в Борово може на спокойствие да пробвате различни модели и да ги купите на изгодна цена. И при всички случаи предпочетете новите ски обувки, за да сте сигурни в здравината им и от хигиенна гледна точка. Успех! 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре