SKI.BG
     Неделя, 14 Юли 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: toma58

Изпратено: 12-04-2022 09:34:20
Боровец?

При много сняг,минусови  температури защо не оставиха поне Ястребец да работи? Вижте Безбог-над междинна станция.Виновна е заразата, войната,цени на тока,горивото? Ние да не караме без да плащаме?Никакво уважение към скиори.

Автор: jas

Изпратено: 14-04-2022 11:55:17
Може да направим петиция до ММС за финансиране например на "Пролетен ски фестивал", като се поемат разходите на лифт операторите за обработка на избрани писти и работа на определени лифтове в съботно-неделните дни, при хубаво време, до края на майските празници.
Приходите от лифт карти и билети за тези дни лифт операторите могат да дарят обратно на ММС за развитие на спорта.

Подходящи писти в Пирин са, Платото на Банско и писта Тодорка до междинна на четириседалката с прилежащите лифтове. Писта Безбог до междинна станця на лифта със самия лифт. В Рила, Маркуджик 1 с кабинковия лифт и седалката на Маркуджик. И на Витоша, писта Черни връх с влека и лифт Витошко лале 1 и 2.

Дори тази идея да е от вида "кон за кокошка", смисълът е да се създадат условия за удължаване на ски сезона и налагането на ски спорта, като здравословен начин на живот.

Автор: toma58

Изпратено: 12-04-2022 12:45:16
....да споменаваме родата на собствениците на ски зоните.
Автор: jas

Изпратено: 12-04-2022 11:55:25
Върнахме се на кота беккънтри :)

Действително е жалко при настоящите снежни условия пистите да бъдат тотално затворени. Според данните ми снегонатрупването на линията Маркуджик  в Рила, Платото под Тодорка в Пирин и на Черни връх на Витоша е рекордно. Това позволява продължаване на алпийския ски сезон до края на месец май, както беше в миналото. За съжаление социално-здравословната страна на ски спорта в България тенденциозно се игнорира от управляващите обществения финансов ресурс и вместо хората да се стимулират, да излязат в планината на ски при разкошно пролетно време, биват органичавани да стоят в градските гета тъпчейки се с каквото им падне..

Какво може да направим в този случай ние тук? 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре