SKI.BG
     Четвъртък, 25 Юли 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Vazi

Изпратено: 13-11-2023 00:48:04
Помощ за избор на ръкавици

Здравейте моля за съвет за покупка на ръкавици. От миналата година на сам имам проблем с това че ми е адски студено на ръцете чак до болка стига. Дайте съвет какви ръкавици да си купя. Ръцете ми не се потят или поне не усещам да се потят. Също така може и за чорапи. Благодаря! 

Автор: jas

Изпратено: 22-11-2023 09:43:53
Пробвай качествени ръкавици с три пръста като HESTRA. Успех!

Автор: Vazi

Изпратено: 20-11-2023 21:45:42
Усещам го на пръстите толкова много и силно че дори да е и другаде не мога да разкажа. Усещам го когато съм на сняг но дори и без да пипъм снега. Гогато държа щеките. Не е нужно да е дори - 10.и на - 5 пак ми е студено на пръстите 
Автор: jas

Изпратено: 19-11-2023 17:54:03
Здравей,
Мога да препоръчам, за много студените дни, ръкавици с три или два пръста и по възможност с качествена мембрана. Подходящ модел са HESTRA Powder Gauntlet 3-finger или подобни на тях. Цената от около 100 Евро си заслужава напълно, но, ако бюджетът е по-ограничен може да се намерят алтернативи от Декатлон например, които също ще стават. В този случай, за по-топло време, може да се вземат втори чифт ръкавици с 5 пръста и мембрана.

Относно ски чорапите трябва да се уточни нивото на ски умения. Успех!

Автор: Vazi

Изпратено: 17-11-2023 15:44:49
Здравейте усеща се на пръстите предимно и е само когато е студено и когато карам ски и е по съдено от - 4примерно. 
Автор: jas

Изпратено: 15-11-2023 14:00:32
Здравей Vazi, въпросът е основателен, но изисква уточнения, за да съм по-конкретен в препоръката.
Изстиването на ръцете изцяло ли е или го усещаш на пръстите, кога се усеща при всякакви температури, когато си на сняг или само когато е много студено, да кажем под -10 градуса С? 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре