SKI.BG
     Четвъртък, 25 Юли 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: flasher95

Изпратено: 23-11-2023 13:22:00
Търся съвети за купуване на ски обувки

Здравейте ски ентусиасти!

Планирам закупуване на нови и първи за мен ски обувки и се нуждая от съвети. Моля, споделете вашите препоръки за качествени модели. Освен това, ако някой може да ми каже от кои онлайн магазини,мога да закупя ски обувки, ще бъда благодарен за препоръки.

Благодаря!

Автор: jas

Изпратено: 30-11-2023 15:20:19
Здравейте flasher95, daniel.petrovsf,
Чудесно е, че използвате .ски форум на SKI.BG за безплатна реклама и индексация на вашия магазин. Това доказва, че информацията тук е търсена и ценена.

Преди темата да бъде редактирана поради нерегламентирана реклама, Ви съветвам да се обърнете с писмо до рекацията на SKI.BG, за съдействие по въпросите на ваша рекламна кампания тук. Успех!

Ако претендираме за обективност наред с "тънко" рекламирания магазин, трябва да споменем магазините на >

SPORT DEPO,
DECATHLON,
SPORT STATION,
SPORT SHOP,
SKI SKLAD
и други...

Автор: daniel.petrovsf

Изпратено: 23-11-2023 13:46:46
Привет! Наскоро си взех нови ски обувки и съм много доволен! Препоръчвам да разгледаш избора в Sportbox - https://sportbox.bg/category/ski-obuvki. Там имат отлични модели и разнообразие. Аз си взех Salomon S/PRO ALPHA и съм впечатлен от комфорта им на пистата.
При избора на ски обувки, внимавай за степента на твърдост, която трябва да съответства на твоите умения. За напреднали са подходящи обувки с по-голяма степен на твърдост. Също така, провери и системата за закопчаване, която предпочиташ.
Препоръчително е да пробваш обувките преди покупката, ако е възможно.
Успех!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре