SKI.BG
     Неделя, 12 Юли 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: asparouh

Изпратено: 31-10-2006 14:51:55
На ски в Чепеларе

Ако имате информация за ски пистата в Чепеларе, както и цени за тази година за карти и евтино спане / къде и срещу колко / - моля дайте съвет.

Автор: snow26

Изпратено: 23-11-2006 18:40:23
http://chepelare.com/
proveri tuk
Автор: dimcho

Изпратено: 02-11-2006 18:28:21
Цени за ски карти не очаквай по-рано от Декември.
Автор: asparouh

Изпратено: 01-11-2006 09:55:45
Благодаря за тази информация, но мене ме интересува колко е ски картата за ден /седмица/, както и какви са цените и къде може да се спи по евтино - частни квартири, тур. спални.
Автор: jas

Изпратено: 31-10-2006 17:06:43
Pishe go tuk > http://www.xtdev.com/ski/wmview_bg.php?ArtID=1329&fen=0

"Чепеларци започнаха да пишат ценоразписите за ски-услугите на пистите под връх Мечи чал. Няма покачване на атракционите, обявиха от местното сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и търговците - 60 лв. остава полетът с делтапланер, а 90 лв. е час с моторна шейна. За групи обаче до 10 човека има намаление с 10 лв. на час. Решилите да се почувстват като на Чукотка, могат да се повозят с кучешки впряг. Километър разходка с шейната тук е 15 лв. , но и в този случай има намаления при 10 души група, стойността вече е 12 лв. на човек, каза председателят на сдружението Съби Маданков.
Пакетите за ски-оборудване също са готови - месеци преди сезона. 6-дневното ски-оборудване е 90 лв., ски с щеки е 75 лв., а само скиорски обувки излизат 50.
Находчивите чепеларци от града на олимпийската шампионка от Нагано Катя Дафовска вече са "отсекли" и цените за хотелите. Най-скъпи са коледните празници - седмична почивка в хотел до 10 януари излиза 429 лв. Във високия сезон - до края на февруари, 7 дни излизат 341 лв. А в ниския сезон - до април, - 282 лв.
Децата до 12 години обаче навсякъде ползват преференции. И тук, както в Пампорово, мераклиите за ски могат да направят първи стъпки със ски учител. Малкият пакет - лифт-карта и училище излиза 273 лв., а големият, който включва и пълно оборудване със ски, е 322 лв. на човек.

Анета Кисьова
В-к Монитор, 13 Октомври 2006"


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре