SKI.BG
     Събота, 30 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Miho-PC

Изпратено: 19-12-2006 22:02:55
Магазини за ски оборудване на приемливи цени???

Здравейте!!!
От Враца съм и с нетъпение очаквам откриването на пистите!
Миналата година се качих на ски и останах пленен! Цяла година събирах парички и настъпи момента за покупката. Нуждая се от ски, ски обувки и щеки, ако останат парички може и каска. Събрал сам 1000лв но си нямам и на представа какво да си купя и от къде. Моля за помощ!

Автор: lichinko

Изпратено: 21-12-2006 14:36:24
Miho-PC всички магазини са с голямо разнообразиие. Единственото за което се сещам в момента е склада на Соломон (до София ленд покрай кортовете на малееви, зад хотел Гриин Вил, в складовете отзад), абаче те направиха супер магазин наблизо и не съм сигурен дали ще има разлика в цените. Там тези които отговарят за ските си разбират от работата.
Иначе в студенски град има склад на Близард и К2 (блок номер 3 в мазето - входа е отзад), обаче и те имат магазин на Черни връх, до Кошарите.
Виж в този сайт има доста адреси за ски магазини. Вземи си един ден отпуск и ги обиколи по-големите.
Ако не си толкова претенциозен към разнообразие и носиш стандартен размер обувки, бих ти препоръчал да изчакаш до пролетта да почнат намаленията и тогава като му одариш едно пазарене вече си е нещо - доста голяма идва разликата в сравнение с цената сега.
Нали знаеш понякога трябва и малко късмет - так че от мен късмет и дано си намериш това което търсиш по-скоро.
Успех!
Автор: deizi

Изпратено: 21-12-2006 10:47:01
lichinko, predi dva dni mi kazaha, che vse oshte niama sniag na Parshevica, sega niamam informacia. Mojesh li da kajesh neshto poveche za hijata, zashtoto informaciata, koiato imam ne e dobra-mirishelo na ........., ot mliakoto, koeto proizvejdat. Za druga hija mi kazaha "Gorski dom", che me e losh.
Автор: Miho-PC

Изпратено: 20-12-2006 22:46:30
Препоръчайте магазини с голямо разнообразие добри консултанти и прилични цени.
Автор: lichinko

Изпратено: 20-12-2006 16:04:12
Ти така и така си от Враца, я кажи как са условията на Пършевица. Има ли вече сняг, работи ли влека, обработва ли се пистата и пътя до хижата и т.н.
Благодаря предварителн!
Автор: lichinko

Изпратено: 20-12-2006 15:46:08
Ако обиколиш малко из София по магазините и складовете, можеш да си намериш хубави неща за тези пари. Та дори и каска. не знам таз годишните модели са още скъпи ама някой топ модел от миналата година за тези пари ще вземеш. Успех!
P.S.
Дори и в магазин да отидеш не купувай без да си се пазарил - винаги свалят, особено ако всичко ти стане от едно място (дано!) и купиш комплект.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре