SKI.BG
     Понеделник, 25 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Miho-PC

Изпратено: 19-12-2006 23:23:11
Магазини за ски оборудване на приемливи цени???

Здравейте!!!
От Враца съм и с нетъпение очаквам откриването на пистите!
Миналата година се качих на ски и останах пленен! Цяла година събирах парички и настъпи момента за покупката. Нуждая се от ски, ски обувки и щеки, ако останат парички може и каска. Събрал сам 1000лв но си нямам и на представа какво да си купя и от къде. Моля за помощ!

Автор: phr_rhp

Изпратено: 03-01-2007 19:39:55
в автокъщите в бургас 1 комплект - ронсън - 2-ра ръка е 100 лв и то читав
Автор: iter

Изпратено: 21-12-2006 16:48:56
От списъка магазини със ски екипировка в София бих ти препоръчал:
- склада на Salomon зад София Ленд
- Нивал - Nordica на Черни Връх
-SLS - Rossingol - пак там, малко по-надолу
- Ficsher - Раковска
Точни адрес в "ски екипировка"
Им и други нелоши магазини, но има реална опасност да попаднеш на стари модели на надути цени. Ако не си в час със цените по-добре пропусни пазара на Юнак. Това е.
Автор: bobsn

Изпратено: 20-12-2006 12:52:22
Мога да ти препоръчам магазини, обаче са в София. Аз лично съм доволен от предлагането и цените в: магазин Орион в търговския дом на ул.Алабин (над бившето кино Европа палас); Алпин Спорт (имат и сервиз за поддръжка), имат сайт с адреса им. За вашият регион не мога да съм ти полезен с адреси, обаче парите ти са даже предостатъчно за сносна екипировка. Успех с екипирането и приятни срещи по белите писти!
Автор: stefanaky

Изпратено: 20-12-2006 01:43:14
vyv foruma ima dostatychno informaciq v dosta ot temite :) pregledai chast ot tqh za da pridobiesh pone nachalna predstava za da mojesh da poitash posle za po konkreten vypros, otnosno info za markite i tipovete ski otdqsno ima link klikni v/u: ski ekipirovka
uspeh :)


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре