SKI.BG
     Събота, 30 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: jan

Изпратено: 22-12-2006 03:44:05
ceni Vitosha?

Zdraveite,

A znaete li kolko shte struva karta za polovin den na Vitosha?
Kolko shte struvan ski/shteki/obuvki pod naem? (minalata biaha 10-15 leva)

Автор: jas

Изпратено: 13-01-2007 18:00:45
Lift kabina e 6 lv otivane i vrashtane za vazrastni, za deca 3lv

Za ostanalite ceni vijte >

http://www.xtdev.com/ski/bgresorts_bg.php?men=6&res=vitoshaaleko
Автор: Pitar

Изпратено: 29-12-2006 16:09:29
Колко е цената на Симеоновския лифт?
Автор: Pitar

Изпратено: 22-12-2006 21:15:23
Blagodaria za informaciata.Da i men me interesuva za polovin den.Ta tva si e baia skapi4ko-30lv.
Автор: jan

Изпратено: 22-12-2006 20:16:37
Pitar, dolu kopiram ot predishen post na Gorgo.
Az iskam da znam za polovin den.

"С една дневна карта  ще се ползват всички ски-съоръжения на Витоша, на ден ски-сьораженията ще струват около 30 лв. Само за кабинковия лифт ще се плаща отделно, защото той все още е собственост на Столична община. Ще работят седалковите лифтове - “Витошко лале 1“, “Витошко лале 2“, както и влековете на “Стената“ и "Черни връх". Тази година ще работи и влек "Платото" (Боби) и така съоръженията ще станат общо осем, заедно с Романската въжена линия. През деня работното време ще е от 9.00 до 16.30 ч. Работещите до късно обаче могат да покарат ски през нощта на писта “Витошко лале“1 между 18 и 22 часа. "
Автор: Pitar

Изпратено: 22-12-2006 14:53:26
A men me interesuva cenata za cial den za pove4eto liftove?Za laleto,romanski i drugite?


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре