SKI.BG
     Четвъртък, 28 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: bobsn

Изпратено: 05-01-2007 11:28:31
Убаво ли е на Банску?

Здравейте, вчера четох в един руски форум страшни истории за положението на Банско през погледа на чужденец. Значи хората са страшно разочаровани, както от самите писти и условията по тях, така и от положението в самото село. Да не се обиждат Банскалии, ама това си е направо селска работа там поне за Руснаците, по-скоро селяндурско-балканска. Та ми се ще да пусна тая тема и да съберем мнения: положителни или отрицателни, но да са от първа ръка. Дето се вика око да види, ръка да пипне, щото ми писна да слушам напудрени истории, плод на платени ПиАр кампании във възхвала на изумителния гостоприемен български дух и бит. То е ясно, че не сме Швейцария или Австрия, но поне да знаеме, като искаме да си направим кефа и покараме няколко дена, какво трябва да изтърпим. Дали наистина се виси с часове за лифт, дали наистина не стигат местата за хранене на туристите както горе, така и в селото, дали въобще има пл.спасители по пистите, дали тия писти ги обработват както трябва? Все въпроси, на които най-добре ще отговорим сами, за да знаем тия дето не сме тръгнали за натам какво да очакваме.

Автор: parapiteka

Изпратено: 05-01-2007 18:54:49
Това е добра тема.Моето мнение: хубаво е  защото е българско; а нашия чар е в организирания хаос: крави;мутри ;лоши пътища ;обслужване и какво ли още не....
Но... караме ски; обичаме Пирин;пием по една  ракия и се псуваме с банскалии защото ни е гот!
А на чистите ;подредени Алпи това го няма
Автор: vorwarts

Изпратено: 05-01-2007 18:03:18
Убаво е ! Вервай ми ! За да имат най-личните хора на републиката поне по един имот в селото значи е най-доброто място.

За кръчмите, толкова са много, че винаги ще има къде да се нахраниш. Има и модерни магазини да си накупиш ядене на воля.

За пистите. Най-добрите в България! Без майтап. Само да има сняг, като миналата година, нямат равни на себе си. Единствено на Банско обработването на снега е както трябва. Тъпчат всяка нощ и ако не вярваш, излез от кръчмата в 00ч. и погледни към Тодорка, дори и в не много ясно време ще видиш фаровете на машините да щъкат нагоре-надолу.

Сега на Банско е като на Боровец след като направиха кабината, гъзерия. Готино е да виждаш само нови неща и добре направени. От тази година, като че ли и местните малко повече се стараят и дори са позачистили улиците, кравите, които преди се разхождаха като в Индия сега са доста по-малко.

Мисля си, че сега Банско е далече по-хубаво място от преди 2-3 години. Ще видите какво ще стане след още 2-3!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре