SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: koki

Изпратено: 15-03-2007 16:42:44
Как са пистите на Боровец?

Този уикенд дали ще има условия?
Бях по-миналия и маркуджиците на бачкаха заради вятър силен. Ястребците бяха много меки ниско долу и лед горе, кофти общо взето. Сега как е, някои имали инфо?

Автор: koki

Изпратено: 28-03-2007 10:24:01
Както казах vorwarts - нищо лично! Огледай се обаче и виж каква инфорамция има от другите постове - ценна, предполагам и това е идеята на форума :)
Автор: HEAD

Изпратено: 26-03-2007 12:43:27
vorwartz molq te otidi da pokarash malko na Borowec i togawa se izkazwai za sustoqnieto na pistite.Qwno mnogo gledash prognozata za wremeto po btv!Ot 4etwurtuk wali zdrawo,da ne goworime 4e snegowaleja w petuk beshe mnogo silen i ima na Markujika nowi 50-tina santima!Sigurno obi4ash da karash na 4-ri metrow snqg ina4e ne moga da razbera ot kwo ti se porajda nedowolstwoto!A i sega kartite sa bez pari!Pistite sa stegnati,snegut hrupka....wsi4ko e perfektno.......Koito ima wuzmojnost neka otide da pokara nqma da sujalqwa......Gore e prikazka,krasota wsi4ko e snejno bqlo........Priqtno karane na wsi4ki..........
Автор: lichinko

Изпратено: 26-03-2007 09:13:47
Значи аз все пак отидох и да Ви кажа беше си страхотно.
Картите са намалени и пистите бяха много добре обработени. Малко в събота сутринта на Маркуджиците беше навяло през нощта, но и там и на Ястребец беше върха. В неделя просто всичко беше на масло, само малко Ястребец в долната си част на четириседалката умекна и стана киша ама то повече от това не може да искаме.
Сняг нов е паднал и не е малко, като гледам ако не се затопли драстично може да караме да края на Април - дано.
Приятно каране от мен и внимавайте, че на кво бях свидетел в Неделя напрааво не ми се говори.
Автор: vorwarts

Изпратено: 23-03-2007 16:44:13
Е, сега, каква е тази заядливост! Като ви казвам, че е ЗЛЕ, то тази дума изчерпва всичко за Боровешките потайности. Ако долу всичко е кал и л...на, горе ще духа и кабината няма да работи. Това какво е!? Скапана работа.

В момента на Витоша е супер! Лалето е като масло и няма жива душа да ти се пречка.
Автор: koki

Изпратено: 23-03-2007 10:23:53
Здравей! Тъй като аз попитах, но получих изчерпателен отговор "ЗЛЕ" и те разбирам напълно какво имаш впредвид :)
Аз ходих миналата събота и ще ти разгажа подробно какво е състоянието. Значи започвам от ски зона Ястребец:
1цата се кара до междинна, надолу е разорана нива /киша,кал, на места си е абсолютно оголена/. 2ката и 3ката много меки, следобяд бяха вече почти на киша, много тежък сняг, в ниските си части камъни /сефтосах, новите ски:( / а пътеката дето е до 4ри седалковия си е гола-вода и кал. Общо взето аз само се прибрах от там. Идва ред на ски зона Маркуджици :) Там си е друга работа, страхотен сняг, нито много мек, нито твърд, никакви оголвания, по 2ката и 3ката имаше съвсем леки заледявания на места. Времето беше жестоко, хора имаше, малко се чакаше долу на влековете. Връзката между маркуджиците и ястребец беше екстра също. Общо взето както всички казвах, че е зле, аз изкарах жесток ски ден пък незнам. Тази седмица следя постоянно прогнозите за времето в Боровец и да ти кажа валнало е снежец, лошото е, че времето не е особено хубаво и е ветровито. Днес примерно не работи лифта, поне така пишат в сайта на планинската спасителна служба. А ако не може да се кара на маркуджиците /ако не работи лифта/ мисля, че няма да е особено добре на ястребците, щото не съм сигурен, че е натрупало малко сняг там за да покрие оголените участъци. Ще видим, молбата ми е ако някои ходи в събота да драсне как е. Аз мисля евентуално за неделя, че в събота съм зает.
поздрави и ви призовавам да раздвижим малко този заспал форум!!!!!
И наистина, които не иска да помогне и прави изказвания от рода "зле" по-добре да си ги запази за себе си!
Нищо лично!
Автор: lichinko

Изпратено: 22-03-2007 11:44:50
И аз се интересувам как е на Боровец, защото този уикенд мисля да отида, ама отговори от рода "Зле", честно да Ви кажа без тях ще ми е по-добре.
Ако някой може да опише, хайде да го направи, за да не хабим гориво напразно.
Автор: koki

Изпратено: 16-03-2007 21:51:59
Е бъде по конкретен де :)
На маркуджицигте как е? Казвайте да знам утре сутрин на къде да хващам ? Витоша по-добре ли е?
Трябва да пробвам новите ски :)
Автор: vorwarts

Изпратено: 16-03-2007 14:00:23
Зле.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре