SKI.BG
     Петък, 26 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: lichinko

Изпратено: 16-11-2007 22:24:07
Работно време

Може ли някой да ми каже точно от колко часа започва пазара на стадион Юнак специално в неделя. Благодаря предварително!

Автор: vorwarts

Изпратено: 19-11-2007 17:51:25
СТИГА !
Автор: HEAD

Изпратено: 18-11-2007 00:28:13
EEE stiga s karanicite....vseki  ima pravo na mnenie i sam reshava koe e dobre za nego.........novoto si e novo!
            Lichinko moje da otidesh po vsqko vreme sled 8 chasa do kum 15.30h-16.00h ima hore o6te turguvat! Uspeh s prodajbata......Lichno na men ne mi e priqten pazara tui kato mi otkradnaha nqkolko komplekta ski i oborudvane predi izvestno vreme i sum siguren 4e tam sa izturguvani......
Автор: vorwarts

Изпратено: 17-11-2007 19:40:34
Не ставай смешен! Не те виждам да отидеш и да седнеш сред клошарите за да си продаваш обувките точно на този битак!

И в този сайт има раздел за обяви, първо, а ако искаш има и спортни магазини които ще ти ги вземат на консигнация, възможно е и да има някои които да ти направят отстъпка при покупка на нови обувки.

Като финал, защо просто не ги подариш на някой приятел - със сигурност ще спечелиш повече от подобна постъпка! Аз така правя.
Автор: lichinko

Изпратено: 17-11-2007 19:08:10
Честно да Ви кажа ми писна от мнения на ма....умници. Няма ли модератори в този сайт за да трият такива фашистки твърдения. Като си толкова умен vorwarts, кажи ми къде да си продам обувките, които миналата година си купих от магазин и тази година вече не ме кефят и искам нови. Кажи ми де, в магазините и дума не може да става за bye back вариант - те дори не знаят какво е това. Просто не искам обувки на един сезон да отидат на боклука. Ака какво съм седнал да се занимавам с .............. Ако някой може да ми каже нещо за работното време да каже за да си свърша работа. Благодаря предварително!
Автор: vorwarts

Изпратено: 17-11-2007 11:43:26
Първоначалната идея на този пазар е отдавна опорочена - всеки който има непотребна нему екипировка да може да я предложи на друг или да я замени за такава която ще му върши работа. Сега Битака на стадиона е окупиран от клошари търговци които вихрят необезпокоявани бизнес под носа на данъчни и полиция без да внесът и една стотинка данъци в държавата.

Относно цената на новата екипировка, дори и в този форум се коментираха пакетите на Хед, значи може - ново и евтино!
Автор: physio_s

Изпратено: 17-11-2007 11:32:47
Принципно vorwarts е прав, но все пак всеки има право на личен избор. Нормалния човек не го интересува едикой си магазин и неговата печалба или загуба при намаление!! Глупаво е да се мисли в този ред. Има хора, които търсят скички и за стотина лева, та били те и боклуци. Когато стискаш паричките в джоба и знаеш, че няма от каде да дадеш още двеста лева за ново какво да направиш!?? Аз винаги карам само ново оборудване, но съвсем не се самозабравям.
Не се изхвърляите хора! Да не забравяме в държава с какъв среден доход живеем!!!!!
Автор: vorwarts

Изпратено: 17-11-2007 10:31:28
Престанете с тоя Битак, бре! Ееее, то не се изписа спам, то не беше чудо. Стига с тия боклуци. Колкото повече му обръщете внимание, толкова по-дълго ще седят клошарите там и ще мародерстват хорицата! Стига!

Разберете, че като им купувате боклуците закопавате нормалните цени и отстъпките на новата екипировка в магазините!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре