SKI.BG
     Сряда, 24 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: skior7

Изпратено: 13-12-2007 03:42:56
savet za kupuvane na ski i obuvki

zdraveyte,
karam otdavna, po desetina dena na sezon. spravyam se povetche ot dobre:-) reshih da smenya skite i obuvkite i vi molya za savet, tay kato vaobshte ne poznavam pazara v Sofia. Dosega karah s edni stari HEAD Racing za gigantski slalom, 190 sm, otpredi carving erata, no neshto zapotchna da me nabolyava ednoto kolyano, ot vazrastta;-) [na 31 sam] i reshih da vzema neshto po-zdraveopazvashto. Visok sam 180 sm i teja 85 kila. Tarsya neshto prilitchno kato saotnoshenie tzena-katchesvto - ski s avtomati i obuvki - demek nay-hubavite ski za ne mnogo pari ;-)))
Merci predvaritelno. Pojelavam vi mnogo snyag i priyatno karane.

Автор: skior7

Изпратено: 13-12-2007 11:50:04
merci mnogo, BBB. Priyatno karane.
Автор: BBB

Изпратено: 13-12-2007 11:22:29
Темата която си отворил е доста обширна  и очевидно че информацията ти е доста бедна но;

Макс спорт - това е представител на Атомик а от скоро и на Viollkl i Blizzard, имат магазин на бул . Черни Връх до хотел Хемус и Сити центъра  а от скоро вървеше реклама че откриват нов магазин ама къде не помня .
SLS - Това е Росиньол имат магазини в ЦУМ и два на бул. Черни връх - единият срещу завод Витоша а другия на 1км по на-горе диагонално срещу Мототехника.
Хед - на бул Черни Връх - под завод Витоша.
Нордика - На бул Черни Връх срещо 1-во главно и до ресторант Кошарите.
Фишер- в една малка улица перпендикулярна на бул.Черни връх срещу незнам си кое помощно училище.
Саломон - на бул.Вапцаров срещу двореца на Пионерите и склад зад кортовете на Малееви
Esport  - има сайт в нета www.esport.bg/, цените са добри и консултанта е на ниво (0897870942 ), предлага се Хед, Атомик, Саломон. 



Моят съвет е да си вземеш в три или четири дни ски под наем от сравнително един клас на 3-4 различни марки и предполагам че сам ще решиш за себе си кое ти подхожда най добре!!!

По отношение на информацията, всичко за гореизброените марки ски го пише в официалните страници на производителите. Освен това като отидеш в съответния магазин ще получиш изчерпателна информация за моделите които те интересуват. Проблемът на българските търговци обаче е че те говорят добро само за марката която предлагат всичко друго е Табу. Затова аз ти предлагам да звъннеш на човека в
Esport  - не му знам името но, той ще ти разясни какви са предимствата и недостатъците на различните марки ски от съответния клас, които предлагат(Атомик, Хед, Саломон). Той е тествал различни марки и има представа за какво става на въпрос.
Въпроса с радиуса, за теб е 10-16 метра зависи на какъв вид каране си любител.

Успех и дано да съм бил полезен.

Автор: skior7

Изпратено: 13-12-2007 10:40:30
niamam pretentziya kam markata. Za budjeta ne kazah nishto konkretnoto zashtoto naistina ne znam kak varvyat, no si misleh da dam neshto kato do 400 za obuvki i oshte tolkova za ski s avtomati. Osven tova ne sam savsem nayasno s tehnitcheskite harakteristiki na carvinga - kakav radius da tarsya, kakva tvardost za obuvkite. Ne znam totchno kade sa i nay-podhodyashtite magazini - gledah v neta niakakv ski alpin do festivalna, intersport v mola... Kajete koi sa mestata.
BBB merci za otgovorite, tova sas sporta predi sezona e sto protzenta vyarno - izpitano, prepateno...
Автор: BBB

Изпратено: 13-12-2007 10:00:00
И един съвет от патил човек. Преди сезона поне един месец здрав фитнес за да укрепнат и да се стегнат мускулите а не да се кара на кости и ставни връзки защото после идва доктор ох боли и след това нищо не е същото. Тук говоря за превенцията за да не се стига до неприятности. 
Автор: BBB

Изпратено: 13-12-2007 09:41:18
Ти не казваш колко пари си готов да похарчиш и дали имаш желание да смениш марката. Иначе по-ниския клас от състезателния разполага с широка гама модели, като започнеш от Атомик серията Метрон и SX, Зенита на Росиньол от 5 до 11,  Хедовете XRC300 до XRC1400 и C260I C280I, RX Фишери и всички други марки ски от този клас. За пълния комплект от гореизброените модели ще трябва да приготвиш от 700 до към 1500лв,  за нови естествено. Цената зависи от годината на модела и от марката, разбира се!!!!!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре