SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: novak

Изпратено: 14-12-2007 17:51:51
na ski v alpite?

privet,
prouchvam varianta za ski v alpite sled nova godina. ako niakoj ima opit i zelae da spodeli shte mu buda mnooogo blagodarna:)

Автор: Dunbar

Изпратено: 18-12-2007 04:14:58
Най-изгодно е да вземеш хотел в някое село на 3-10км от съответния курорт (ако си с кола). Така могат да се спестят малко пари, но не е правило!
Автор: Dunbar

Изпратено: 18-12-2007 04:00:18
Опаа натиснах ентер без да искам
4.Няма почти никакви опашки по лифтовете и касите - не знам защо изобщо тези хора ходят на ски - аз ходя за да стоя по опашки.
5. Никой не си мисли че като говори македонски или сръбски или че като има екип за 2-3000евро може да се прережда, псува или пък да те притиска с колата по пътя.На всичко отгоре и паркингите са безплатни и винаги има места.
Хората са весели и никой не тежкарее.
Персонала по лифтовете също!
Да не говорим какви грижи се полагат за децата под 7 години - направо е досадно....
6. Хотелите дори и с 2 звезди са чисти и за 30 - 50 евро полупансион - преяждаш като попско чадо. Цените и на 3000 м височина са същите и някои по-ниски отколкото в Банско. Качеството - все едно сравняваш Фолксваген с Москвич. Единствено картите (ако не са вкл. в полупансона) са по-скъпи - има ги в сайта, а също и бензина и нафтата. Обаче можеш да си купиш ски и обувки на половин цена оттук че и по- надолу от някой супермаркет. Може да имат леки дефекти по лъскавите части
7. За мое най-голямо учудване ски-учителите вземат с 1-2 евро на час повече от нашите.

Има 3-4 програми по талавизора, които непрекъснато предават директно от пистите и може да разбереш как да се навлечеш или къде пече слънце още от сутринта. Абе скука ти казвам никаква изненада:-((((
Ако питаш мен най-доброто време за ходене е от 10 до 31 януари и след 1 марта  - ама като се стопли обикновено нямаш желание:-). Февруари цяла Австрия излиза в задължителна ски - ваканция и е доста натоварено и с 10-20% по - скъпо - висок сезон.
Автор: Dunbar

Изпратено: 18-12-2007 03:43:25
http://www.bergfex.com/
В този сайт има много информация, както и моментна класация на курортите в Европа.
Абсолютно си заслужава да се отиде в Алпите! Като изключим неудобството от пътя сравненията с българските курорти (да ме прощава спонсора на сайта) са бих казал неуместни:-)
Ето какви са ми впечатленията:
1. В момента в който се появи малко сняг и всички съоръжения започват да бачкат(а не като днес в Боровец:-(((((() според разписанието, което заедно с цените е обявено в сайта на съответния курорт.
2. Всички съоръжения работят поне 1 час по-рано и 1 час по-късно от обявените в разписанието(също като тук:-).
3. Почти навсякъде има обществен транспорт от хотелите до пистите, който обикновено влиза в цената на картата. Изненадващо и той е редовен(понякога е претъпкан!)
Автор: robin

Изпратено: 16-12-2007 10:17:16
добра идея!  Ходил съм в Кицбюел,Капрун
и Маерхофен(Зилертал арена). Най-добре по мое мнение е последното...около 430 км скипас вкл.глетчера Хинтертукс. След това Капрун+Зел ам зее...и накрая Кицбюел(много реклама според мен но ски пистите някак са правени на парче)....Но все пак всичко е субективно и зависи според периода също така...според мен към края(началото на април) е супер....дълъг ден,удобен за пътуване...по-топло в селището и гарантиран сняг по пистите...По-скъпичко е но всичко е по качествено и няма какво да те дразни...успех!
Автор: novak

Изпратено: 15-12-2007 23:41:37
mda, ♀ sum:)
az dosta po4etoh iz neta, no drugo si e njakoj da ti kaze ot opit. privetstvam vsiakakvi vpe4atlenia i suveti.
shte se hodi s kola, tova e resheno - vuprosut e kude moze6 da poluchish maksimalnoto za parite si.
blagodaria ti, BBB
Автор: BBB

Изпратено: 15-12-2007 08:43:27
Извинявам се, изненадан да се чете изненадана, доколкото разбирам си момиче/жена.
Автор: BBB

Изпратено: 15-12-2007 08:38:38
Виж на сайта от лявата страна, пише световни ски курорти, избери Европа а от там, Австрия, Швейцария, Италия, Франция, каквото пожелаеш. Има около 100 а може и повече ски курорта с по 100-200 км писти за всеки и с по 30-40 съоражения. Като влезеш в сайта на тези от тях които ти хващат окото ще намериш информация ОТ ПИЛЕ МЛЯКО, настаняване, промоционални пакети,времето, ресторанти, съоражения, полезни съвети, карта на пистите, цени на картите, цени на ски училищата близки градове и разтоянията между тях. Направо можеш да си направиш резервация, като преди това ще ти изпратят подробна оферта за това какво плащаш и какво получаваш. Ще останаш изненадан за това какво се предлага тук и там на едни и същи цени. Само транспорта излиза по-скъп, естествено защото е по-далече. Най добре с кола (собствена). Ако има по-евтин и практичен вариант нека някой да сподели.

Дано си намериш нещо подходящо че  да разказваш после за преживяното.

Успех!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре