SKI.BG
     Сряда, 27 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: niki

Изпратено: 17-05-2002 06:41:35
Какво ще правим...

Ние тука хубаво си дискутираме по проблемите на ски спорта,ама мене ме гложди следното:какво аджеба ще дискутираме при така развиващите се климатични аномалии?Как ще караме ски при това глобално затопляне?А помните ли времето когато на Витоша имаше по 2 метра сняг?

Автор: Astrea

Изпратено: 11-01-2003 21:54:53
Shte ima!!! Tazi godina shte ima,ne gubja nadejda nito za moment! A i veche priznacite sa dosta nastojatelni, taka che da kachvame skite na bagajnicite i pravo kam planinite!Prijatno karane na vsichki:))))
Автор: jas

Изпратено: 06-01-2003 09:08:43
da, vsichki chakahme tozi moment, ako sega ne se izpolzva snega po-natatak moje i da nyama koga :) !
Автор: Astrea

Изпратено: 27-12-2002 15:03:16
Eee, ne vi vjarvam!  Zapochna veche sezona,otkrihme go!  Zatova li vsichki izcheznahte taka?:((((
Автор: pileto_sf

Изпратено: 26-12-2002 20:09:19
Абе като гледам най-добре ще е да си сложа едни колелца на ските и да се суркама надолу по улиците!
Автор: Astrea

Изпратено: 26-11-2002 19:24:06
Момчета,  дайте да направим една молитва за сняг и да хвърлим малко билки и ритуалния огън ако трябва, но да си останем на тема снежни ски...
null
.
Автор: Astrea

Изпратено: 26-11-2002 19:21:56
Момчета,  дайте да направим една молитва за сняг и да хвърлим малко билки и ритуалния огън ако трябва, но да си останем на тема снежни ски...
null
.
Автор: niki

Изпратено: 05-11-2002 14:45:34
Аз бих ходил целогодишно!
Автор: jas

Изпратено: 10-10-2002 07:42:37
Някой въобще ще ходи ли на изкуствена СКИ писта, ако се направи такава или пак всички българи скиори ще се окажат супер сухари и ще си стоят по къщите да се жалват какъв сняг е имало в началото на миналия век !?
Автор: niki

Изпратено: 10-10-2002 06:53:09
Уфффффффф да помълчим в тяхна памет:-))))))))))))
Автор: jas

Изпратено: 08-10-2002 17:10:18
Времето е Пари , нали знаеш ! :) Дори и в СКИте !


2  3  4  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре