SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: leobernett

Изпратено: 12-01-2008 20:28:53
Atomic... от стадион Юнак???

Здравейте...днес пообиколих доста магазини и на фона на четерите цифрени суми май ще взема нещо карано от стадион Юнак...кофти че освен коли сме затънали и в подобни ски...внос или износ от някъде си...Мисълта ми е 4е видях ски Atomic Race SL  на вапросния битак...едните бяха сини (по думите на продава4а...модел от преди 2г - 250 лв с автомати), другите бяха жълти - 420 лв с автомати...Доколкото знам последния модел е 4ервения...Та мисълта ми е някои може ли да ми каже дали си заслужава, дали към март ще е по евтино, а също и що за ска е това, карам от десетина години но последните 2-3 не съм стъпвал,а старите ми ски са ве4е антики ...освен за къси и на4упени завои бих искал да я карам и в такива с малко по голям радиус...ще има ли достатъ4но опора подобна състезателна ска дълга около 160, 165 ( аз съм 174).

Блгодаря Ви и успех :)

Автор: vorwarts

Изпратено: 17-01-2008 11:14:57
Най-хубавото в цялата работа е, че всички коментари препоръчват НОВИ ски и отрицават битака, значи има ефект от дискусиите до момента, а и опита на хората си казва думата.

А относно НЕГРАМОТНИТЕ коментари на някои луди :) "философи" вече е излишно да ги стимулирам. Такива злощастници сами се прецакват:)

Купувайте ново хора, купувайте само ново! Ако не може да си го позволите сега, работете, бъдете предприемчиви, спечелете и пак купувайте, НО САМО НОВА ЕКИПИРОВКА! Тя ще ви се отплати 1000%
Автор: stefanaky

Изпратено: 15-01-2008 01:22:17
Щом си стигнал до 400лв. не ги давай на битака :) додай съвсем малко и си купи нови ски! До колкото разбирам не караш често. Съвета ми е земи си 2 пъти ски под наем пробвай първо с 160см и ако искаш можеш да пробваш и с 155см , прецени според възможностите ти за каране кои са по подходящи за теб. Погледни в магазина на Fischer на раковска колко струват RX4 ili RX6, вторите са малко по твърди на сайта са описани за за какво ниво на каране са подходящи.
Автор: robin

Изпратено: 14-01-2008 15:14:30
Atomic SL 9 - купих ги в края на миналия сезон...изръсих се около 900 лв,но пък много съм доволен от ските....всякакви завои-къси/дълги няма проблемидължина 1,60 м...аз съм 1,75 см.
карам от 10-ина год по около 10-15 дни на сезон...и съм карал и от гардероб а имах и C9 на Атомик но тази ска наистина най ми харесва...ако имаш възможност отскочи до боровец...при лодж хотел до кабинката гардероба миналата година беше оборудван само с SL+Race Atomic ски.....та можеш първо да опиташ...uspeh
Автор: ludiq

Изпратено: 13-01-2008 15:24:28
според мене по добре си вземи ски чисто нови защото втора рака ски не се знае колко и остава на ската ниво на оброботка защото тези ски повечето на стадион Юнак са карани ама карани че не 2 рака а направо от гардеробните са взети и затова са на такава цена не дай си боже да ги надраскаш всигурно ще останат още 1,2 - да се заливат и краи както така се оказа на един приятел дето си беше помислил че е направил добра покупка.
Аз те савтвам да си отидеш в магазина и да си вземеш читави ски може да не са топ моделите но поне знаеш че ще издържат много време

А до потребитела vorwarts селянин човека пита за представа на какво да се спре а ти почваш с КОМПЛЕКСАРСИ мнения като си такъв разбирач не пиши бе като гледам нищо смислено на въпросо не си отговорил или изкаш да се изтъкнеш с нещо ама не знам с какво :)
Автор: parapiteka

Изпратено: 13-01-2008 10:26:26
Има една много простичка сметка за новите ски. Разхвърли 600 лева в три поредни сезона( а те вероятно ще са повече) и се получава 200 лева на година.
Сметни колко струва екипировката под наем и ски картите ; които плащаш и ще разбереш че си заслужава да ги дадеш тези пари.
Автор: BBB

Изпратено: 12-01-2008 20:50:19
Ако можеш да си позволиш 500-600лв за ски по добре този битак го забрави за винаги. Обиколи магазините на основните представители и там ще намериш твоите ски, гарантирам ти!!!!! Според това което казваш не е ясно какви са ти скиорските умения но мисля че доста прибързваш със състезателните модели. Ако караш добре, по добре се цели между средния и най високия любителски клас ска. Това ще ти свърши добра работа.
Автор: vorwarts

Изпратено: 12-01-2008 20:43:00
УУУУ ХААААА:) Ако не си забелязал човече, не е този форума в който се толерира живота и екипировката "втора ръка", така че темата е изчерпана предварително.

По сромните ти описания разбирам, че не си карал съвременни ски. Затова послушай съвета ми, ако си от софийско вземи кабинката през седмицата и се качи на Алеко влез в гардероба на 5та станция и си наеми едни нови по-твърди ски. Пусни се с тях на Заека и после се върни у вас, седни на компютъра и пак тук напиши кой модел си карал и какво си почувствал. После ще продължим с обясненията.

Всичко това е за да не се правим на "умници" в писането за рейсинг ските на халост.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре