SKI.BG
     Сряда, 23 Септември 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: seymour_sz

Изпратено: 07-02-2008 09:30:37
Узана, Бузлуджа или хижа Здравец?

От Стара Загора съм и тази събота и неделя искаме да мръднем за два дни някъде наблизо на ски. Не сме скиори, попадаме в долния любителски клас, така че лежерни писти са ни най на душата. Не ни се ходи по претъпканите курорти Пампорово и Боровец, нито можем да идем на хижа Плевен, защото ще сме с малко дете. Някой може ли да ми каже къде от трите изброени е най-добре да се отиде, и къде има сняг, че в момента времето е много топло.

Автор: Milka

Изпратено: 07-02-2008 20:13:32
На Бузлуджа сме почти всяка седмица с детето (на 4). Северната писта е за предпочитане. Има два влека - котва и един паничка . Детето спокойно може да го пуснете на отсрещния склон с шейна  да се забавлява само. Ако сте решили да го учите да кара ски има достатъчно място и за това. Ако държите на по-добрата екипировка вземете си от южната (15 лв. за ски). Пътя е комси-комса. След последния снеговалеж се качихме сравнително спокойно без да слагаме вериги. Е не е някой от известните ски места в БГ, но е добре за нас. Да кажа и недостатъците - паркинга е тесничък. За да си намерите местенце трябва да сте там към 10 и 30. Слизането до пистата - не е трудно. Трудно е качването после със цялото оборудване и детето, защото умората си казва думата. За спането. Миналата седмица бяхме на хижа Еделвайс -- топло и сравнително уютно, но попаднахме на шумна компания и до 4 часа не можахме да заспим и така ни се провали неделята. Така че разучете предварително какви ще са мероприятията вечерта :) за да няма неприятни изненади. 
Автор: nakko

Изпратено: 07-02-2008 15:14:08
Тази седмица бях на Узана има достатъчно сняг за каране .Ако не сте напреднали Прима с ще ви задоволи.ски гардероба е долу -горе добре като за хора без много претенции.А и цените са помосими.Ски 12лв.влек на Прима с е 7 лв
Автор: Petruschan

Изпратено: 07-02-2008 14:17:58
На узана пистите са каси и недобре обработени но за на4инаеши е добре. Хотел Прима С е с добро качество. прийатна почивка
Автор: jas

Изпратено: 07-02-2008 14:01:37

http://www.skikoprivki.com/
Автор: karat4

Изпратено: 07-02-2008 12:29:36
Na Byzlydja drqbva da ste 4x4 ili da slagate verigi kakto kazah 4e ne e po4isten patq za da se ka4ite do Severnata pista .
Автор: seymour_sz

Изпратено: 07-02-2008 12:22:21
Да, там на Здравец сме ходили и ни харесва, въпроса е дали ще има сняг на пистите, заради топлото време :-)
Автор: jas

Изпратено: 07-02-2008 11:41:47
Savetvam vi, t.k. vremeto tazi sabota i nedelq shte e promenlivo, da otidete na h.Zdravec - ski Koprivki, Byala cherkva. Myastoto e hubavo i pozvolyava zabavleniya za hora koito ne sa samo skoiri. Ako iskate da razgledate kak e na Buzludja otdelete 2 chasa v sabota sutrinta i se kachete do hijata da razgledate, posle spokoino slezte obratno i po magistralata otidete do Plovdiv. Ot tam do Zdravec e blizo. Shte se radvame sled tova patuvane da spodelite tuk vashite vpechatleniya! Uspeh!
Автор: seymour_sz

Изпратено: 07-02-2008 09:57:12
На нас ни трябват мънички писти, не държим на дълги и скоростни, защото не сме майстори. А на Пампорово ми се струва, че ще е навалица голяма, затова не ни се ходи много там.
Автор: karat4

Изпратено: 07-02-2008 09:37:34
I az sam sam ot SZ ne se zanimavaite s glyposti Узана, Бузлуджа или хижа Здравец?Minalata sedmica otidoh da y4a sina si toi e na 4god. na Бузлуджа tam e takava mizeriq 4e prosto nqmam dymi dori patq ne e po4isten i dve koli ne mogat da se razminat a pistitite ta te sa po sto metra ,na Panporovo nqma hora otidete tam 6te e mnogo po dobre tova e ot men .


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре