SKI.BG
     Четвъртък, 13 Юни 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Voinata

Изпратено: 07-02-2008 15:03:09
Семково

Здравейте,може ли някой да ми каже,става ли за каране на Семково!? Как ви писти има?

Автор: babin

Изпратено: 10-02-2008 17:02:25
Споделете нещо за Безбог.
Автор: BBB

Изпратено: 08-02-2008 13:47:47
Знаеш ли, за този случай може да постнеш нова тема:

Предлагам подкуп за изграждането на ски резорд край Петрич. Мисля че ще намериш доста съмешленици, от кмета на града та чак до министерството на екологията, горите, моретата, океаните и световния климат.

А иначе извън рамките на шегата, мисля че Беласица е доста подходяща за изграждане на ски писти защото е доста пресечена а и шелфа е изключително масивен. Все пак расте смесена гора. 

Хайде със здраве и ако има добри новини споделяйте
Автор: Voinata

Изпратено: 08-02-2008 11:59:47
Ако знаеш откога го мисля.... Е сега има на билото сняг,а в града е пролет направо!!! Има каде да се направи,но няма кой :)...Ще говоря с кмета да направим нещо по въпроса :),ама не знам на кой и колко трябва да се бутне :).... До тогава ще ходим на Безбог!
Автор: BBB

Изпратено: 08-02-2008 11:38:41
Войводо!!!

Защо не хванете митничарите, каналджиите, сводниците, производителите на канабис и всички "БИЗНЕСМЕНИ" да им поизтръскате джобовете та да ви направят писта на Беласица. Гарантирам че ще е най хубавата из цяля Европа.
Автор: Voinata

Изпратено: 08-02-2008 11:16:06
Благодаря ти за инфото,stefanaky :), но от това което ми казваш ми стана ясно,че ше ходим пак на Безбог! Там се кара много,но искахме да сменим мястото и да ни е близко( от Петрич сме),но уви.... :)
Автор: stefanaky

Изпратено: 07-02-2008 19:51:13
Ако правиш първи стъпки в ските е перфектно иначе само за разходка :) много е красиво! Общо пистите са 4 + един ски път. Съораженията са смоделки-панички от МЕИ, които за времето си може би са били перфектни но сега се чупят непрекъснато и ако се случи и някой лагер да е там се получава извинявай :) висенето на Витоша през уикенда може да си съперничи със Семково. За обработване на пистите не трябва да се говори :) Север 1 и Южната по веднъж на сезон, а чара е че по Север 2 трак минава веднъж на високосна година :) Да не говорим за месните хорица от Белица които работят и поддържат пистите и съораженията, мечките в парка са по работливи :) Като цяло ако сте добра компания може да си изкарате мн. весело и приятно!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре