SKI.BG
     Четвъртък, 13 Юни 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Elinos

Изпратено: 12-02-2008 12:12:35
Помогнете за избор на ски

Колебая се между 3 варианта -
Salomon Streetracer 8 - за 350лв.
Fisher CTX 200 - за 300лв.
и Atomic Izor 7:5 - за 400лв.
Днес пообикалях из магазините и харесах тези 3 модела, това са ми макс възможните пари които мога да отделя за ски, средно напреднал скиор съм и предпочитам карана на по къси завои.
Моля за съвет кое да избера (кое е най-добро в съотношение качество/цена)

Автор: BBB

Изпратено: 12-02-2008 15:46:28
Значи пак ще трябва да се учиш и то отново, което те прави за втори път начинаещ, но естествено е по-различно и по-лесно от преди. Притеснявам се обаче че купувайки един от гореизброените модели, ти ще се върнеш тук във форума след 2мес. и пак ще искаш да ти препоръчаме ски защото тези ще се огъват и много ще им вибрират върховете и че ще са нестабилни на писти като Ястребец или Маркуджик 2 или нещо подобно! Затова защо не добавиш още 200лв, и си купи ски с които ще си решиш проблема за още поне 4-год напред? 
Автор: Elinos

Изпратено: 12-02-2008 15:25:17
На прави соломонки equipe 8800 мисля че беше модела
Автор: BBB

Изпратено: 12-02-2008 13:03:08
Похвално е че обичаш ски спорта и това че желаеш да си купиш нови ски! Но кажи на какви ски успя средно да напреднеш?
Автор: Voinata

Изпратено: 12-02-2008 12:57:36
Приятел,не се колебай,взимай Atomic-a! Аз сам карал Izor 5:3 и са мн добри, а 7:5 са по-горния клас!!! Salomon-a го видях на 280лв, но без автомати,а тия дето си ги гледал имат ли? Атоmic Izor 7:5 са и по-широки малко и стават и за извън писта! Е,това си е мое мнение:),но определено сам за Izor7:5!!! Питай и за 5:3,ако го имат е идеално-и цената е по-ниска:). Успех


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре