SKI.BG
     Неделя, 23 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ico67

Изпратено: 26-11-2008 18:02:05
pazara

nqkoi mojeli da mi kaje dali v sabota i nedelq ima ve4e pazar na stadiona

Автор: anon1980

Изпратено: 18-01-2009 09:03:39
Здравейте
Аз от скоро се запалих по ските и то съвсем случайно.Прочетох тук че става въпрос за ски втора употреба и искам да споделя моя опит.Преди месец ми се наложи да ходя с брат ми на пазара в Димитровград че продавахме едни неща.Където е пазара за колите става голям пазар и за ски обувки  сноуборд и такива неща.Аз си взех оттам 5 чефта ски и 3 чифта обувки като цените са от 20 до 60 лв.Незнам дали ските са перфектни за тия пари но пък като за начинаещ мисля че е добре.Ските са карвинг само да кажа а обувите са с променящ ъгъл на росинъол и техника
Автор: quentin

Изпратено: 28-11-2008 20:46:34
vorwarts, кефиш ме... :)) всеки сезон старата песен, само участниците са нови...:))).

Заставам зад мнението на vorwarts, въпреки че и аз съм си пазарувал там. Абсолютно всички СКИ, ОБУВКИ, АВТОМАТИ, ЩЕКИ, СНОБОРДОВЕ, КАСКИ, МАКСИ, ПРОТЕКТОРИ И РЪКАВИЦИ са на цени по - високи или еднакви на цените в съответните магазини.

Екипите, които се предлагат не присъстват в нито един магазин или каталог на производител, тоест МЕНТЕТА СА.

За втората употреба...няма да коментирам, че това си е спор за нова тема... :))

Съветвам да се обиколят магазините, навсякъде има намаления на много от стоките, и то добри.

Автор: vorwarts

Изпратено: 26-11-2008 22:10:34
НЕ ХОДЕТЕ НА БИТАКА!

СКИТЕ СА КРАСИВ СПОРТ И ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯТЕ КЪМ ЕКИПИРОВКАТА КРАСИВО. А МЯСТОТО ДО СТАДИОНА САМО ИЗВРАЩАВА НЕЩАТА. ПОГЛЕДНЕТЕ КАТО МИНАВАТЕ ПОКРАЙ КАНАЛА САМО КАКВИ ФИЗИОНОМИИ ТЪРГАШАТ ТАМ, УЖАС!
Автор: ross77

Изпратено: 26-11-2008 22:02:54
da,raboti
Автор: vorwarts

Изпратено: 26-11-2008 18:30:29
Просто предчувствам, как повече от половината посетители на този форум чакат появата на поредната тема за битака и последващите мои коментари:)

Сега малко пропаганда ... НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА ВЕЧЕ БИТАКА ... ЕКИПИРОВКАТА КОЯТО ИЗНАСЯТ ТАМ Е СТАРА И ОПАСТНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ. НЕ КУПУВАЙТЕ БЕЗ ФИНАНСОВ ДОКУМЕНТ НИЩО ОТ ТАМ. ХОРАТА КОИТО ПРЕДЛАГАТ ТАМ СКИ И ДРУГА ЕКИПИРОВКА СА ЯВНИ ИЗМАМНИЦИ. ТЕ НЕ ВНАСЯТ ДАНЪЦИ И НЕ ДАВАТ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАНИТЕ СТОКИ. НАД 100 СА СЛУЧАИТЕ НА ИЗМАМИ СЪС ЗАМАСКИРАНИ И СЧУПЕНИ СКИ И ОБУВКИ ПРОДАДЕНИ ИМЕННО НА ТОЗИ БИТАК.

ПРЕСТАНЕТЕ СЪС СПОМЕНАВАНЕТО И ПОСЕЩАВАНЕТО НА ТОВА УЖАСНО МЯСТО!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре