SKI.BG
     Четвъртък, 13 Юни 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: itsony69

Изпратено: 09-01-2009 16:51:15
borovetz

ima li oste kamani na jastrebzite sled novia snjag

Автор: KISSfan

Изпратено: 12-01-2009 19:34:00
Здравйте всички!
Нямам думи за Боровец... Вчера бях там и отново същите проблеми с паркирането, камъните по Ястребец и т.н. А за лифта на Маркуджик-2 да не говорим - всички "левандули", баби, внучета, куцо и кьораво се возеха на лифта! И като се изкачат до горе, после правят "кръгче" през Маркуджик-1 (защото е по-лесно) и обратно долу пак на лифта. Кой идиот измисли това недоразумение?! И за да караш на 2-ката трябва да чакаш безкрайно! Тоя курорт май се превръща в зона за семейни ски-разходки, да не говорим, че е задръстен от начинаещи ски-любители, които ходят там само за да кажат, че са били на ски на Боровец!
Автор: Stanislav_Stanev

Изпратено: 12-01-2009 09:52:44
Здравейте, аз вчера карах там и наистина имаше доста камъни, след обяд се появиха доста и на Ястребец 2. На Маркуджик 2 ставаха огромни опашки въпреки "ултрамодерния" 4-седалков лифт - причината според мен е лошата организация от страна на лифтаджиите, защото доста седалки заминаваха нагоре с по един или 2-ма човека. При запитване от моя страна към един от "стоящите/наблюдабащи" служители, отговора беше: "Ела ти ги карай да се качват по 4-ма". Просто нямам какво да кажа повече. :)
Автор: parapiteka

Изпратено: 11-01-2009 11:17:59
Моля пишете на кирилица!!!!!
Това е български форум не танганайски!!!
Камъни има на долните 1/3 на Ястребец; както и на Мусаленската пътека.Там се пребих  ;като един камък ми спря едната ска,...........в Америка бих ги осъдил;.......НО тук е Бг.Карайте с каска;щото  тя ми спаси "Тиквата"!!!!!!!
Камъните в Боровец са поради:
1.Липса на добра рекултивация и почистване на пистите през лятото
2.Изкуствен сняг на "невралгичните места"
Четете от  Бороспорт... какво пишем Тук
Щото според сайта ви ;това е курорт номер 1. А май не е
Автор: itsony69

Изпратено: 10-01-2009 14:06:07
kade osven markodzika spored vas e nai dobre da se kara bez skite ti da se nuzdajat ot remont sled tova
Автор: quentin

Изпратено: 09-01-2009 19:47:00
При обработването на тези писти, камъните се разбъркват със снега, и затова там камъни има дори и при 4 метра сняг.
Въпрос на слаба организация.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре