SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Silmarilion

Изпратено: 13-01-2009 14:10:50
Банско или Боровец ??

Hi хора :), някой може ли да ми каже къде е по добре, на Банско или Боровец ??
Чета тука, че на Боровец  доста каманак има :) Банско пък ми е доста далеч, и се триумя :)

Автор: draganpantic87

Изпратено: 10-11-2015 20:12:18
КРАСИВИТЕ И ДИВИ МЕСТА...
Автор: s1m0na

Изпратено: 14-12-2009 15:00:39
Здравейте. Искам да споделя моето мнение за БАНСКО . Това е най хубавата ски зона. Но проблема е стройтелството. Ние (който сме от района) сме добре. искам да кажа с паркирането но за хората който идват от други градове това е трагедия!
Автор: BBB

Изпратено: 03-02-2009 16:29:47
Да така е,

Като споменавам Банско имам пред вид само СКИ ЗОНАТА.
Това е единствената причина поради, която ходя там. Иначе селищата Банско и Слънчев бряг са като брат и сестра.
Автор: KISSfan

Изпратено: 30-01-2009 20:42:21
  ВВВ, ски-зоната на Банско е страхотна като качество, но съотношението ХОТЕЛСКА БАЗА спрямо СКИ-ЗОНА е направо потресаващо!!! Това е проблема на Банско! За този брой хотелски легла ски-зоната трябва да е 3 пъти по-голяма! Оттам идва вече и проблема с паркирането, трамбоването пеша със ски на гръб, отделно строежите и калта и т.н. Това вече го разисквахме в друга тема доста обстойно. Пак повтарям - всички услуги са съвкупност - ски, нощувка, хранене, паркиране, обслужване. За хората от Банско си е ОК, но за тези, които идват от другите градове? Нали те ползват всичко това? Но си прав - поне нещо е направено! Но абсурдът си остава!!!
  А за другите курорти - МЪКА, братле, МЪКА!!!
                                Поздрави! :)))
Автор: BBB

Изпратено: 30-01-2009 16:58:29
Радвам се че го има Банско, в този му формат и се надявам  това да бъде начало на някакви промени в зимният ни туризъм. От друга страна ми е болно за Боровец и няма как да е друго яче при положение че съм израснал със ските там.
Много добре помня хубаввите времена на ученическите години, със сутрешното ставане в 5,00ч. приготвянето на сандвичите, хващането на първия автубус, и мърморенето на лелките, които работят по хотелите какви прасета били гостите и кокво били правили и т.н. После първата кабинка в посока Ястребец. На обяд сандвичите някъде по пистите с поглед към Стара Планина и Витоша и чуруликането на птичките, и за раздяла с планината в края на всяка ваканция легендарната разходка пеша от някоя писта до комплекса. Всичко си спомням и няма как да го забравя. Но сега е друго, уви. Курорта попадна в лоши ръце, и мен ме боли от вътре като гледам как малко по малко се руши всичко. Но се надявам сравнението между Банско и Боровец да е сериозна аларма че е крайно време на последното да започне да се случва нещо хубаво. Дано!!!!!!
Автор: KISSfan

Изпратено: 30-01-2009 13:43:09
  Jorejko, здравей!
  Разбирам те, братле, относно снобарията в ските! За хората от форума - не знам, но наистина в последните години се наблюдава тенденция сред населението в тази посока. На днешно време трябва да си ФИЕШЪН, както се беше изразил един пич в друг форум. Иначе всички те мислят за аутсайдер! Няма проблем - хубави лифтове - ОК! Хубава кола за да ходиш на ски - ОК! Хубав и скъп ски-екип - ОК! Хубав хотел - ОК! Такова е времето - сега вече всички имаме това! Но повечето от тези хора, които се сдобиха с тези неща в последните години го правят наистина защото е модерно и се издигат в очите на обществото. Те обаче нямат ТРЪПКАТА към ските, те не обичат планината - те са там за да ги видят всички! От такива е препълнено по пистите И КРЪЧМИТЕ ОКОЛО ПИСТИТЕ. Живи и здрави да са - и те имат право да карат ски. Не искам да звучи като носталгия по отминало време, но тези хора не знаят какво е да ставаш сутрин по тъмно, да гониш първите автобуси със ски в ръка и обувките в раницата, да ходиш пеша до пистите с цялото това снаряжение, да караш ски независимо от метео-условията, да ядеш сандвичите, които си си приготвил вкъщи, да закриваш сезона през май месец, когато влековете вече не работят и се качваш пеша по пистата... И всичко това - САМО ЗА ДА СИ ТАМ - В ПЛАНИНАТА, НА ПИСТАТА!!! ЗАЩОТО ТАКА ТИ Е ГОТ И СЕ ЧУВСТВАШ ЖИВ!!!
  Кой какъв екип имал, какви екстри имало по него - наистина малко взе да става "вижте ме"! А че повечето от хората въобще не знаят кое за какво им служи или им помага (те самите не могат да го усетят при каране) - важно е че го имат!
   
Автор: quentin

Изпратено: 30-01-2009 11:15:24
joreiko, не бъди така скептичен, разбизам какво искаш да кажеш.
И аз обичам поне веднъж годишно да отида до Мальовица или Семково, или на рилските езера, да се порадвам на планината и снега и да покарам свободно в КРАСИВИТЕ И ДИВИ места.
За съжаление света, в който живеем се върти с много по-високи обороти...всеки бърза, няма време и т.н. А пък и продължителността на ски-сезона намалява всяка година.
Не е до снобария, разбери...
Автор: parapiteka

Изпратено: 16-01-2009 10:23:53
Пишете на Кирилица!!!
Моля Ви ;бъдете културни и мислете позитивно.Всичко е въпрос на Свобода!!!
Свобода да избираш; Свобода в мисленето  НО!!! възпитание в общуването.
Кефи те Боровец; ходи там.
Кефи те Банско ;пускай се там.
Не те Кефи нищо; стой си до бабата и печката.
Като; не харесваш Бул БГ.... света е пред теб>
100 пъти по хубави да са Австрийските и Италиански Алпи; Но .... не са БУЛ БГ и не ме кефят.Не могя да си сменя камъка ;където е паднал; ако можете направете го; въпрос на Свобода на избора на Всеки>
Автор: HEAD

Изпратено: 15-01-2009 19:09:51
        Недоносче я по кротко! В този форум никой не е заслужил да бъде псуван или руган по този начин.Желателно е да се пише на кирилица и по-възможност с малки букви /не е нужно да "викаш"/!Изкажи си мнението културно и спокойно като разумно мислещ човек,но не така иначе БАН........ Най-лесно е да напсуваш и обидиш ........
Автор: quentin

Изпратено: 15-01-2009 16:47:56
"КРАСИВИТЕ И ДИВИ МЕСТА...", ето това вече е интересно :) !
...къде ли са... и дали има бързи, седалкови лифтове...и дали обработват "КРАСИВИТЕ И ДИВИ МЕСТА..." за каране...
Ще споделиш ли колега кои са тези места?

Предварително благодаря!


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре