SKI.BG
     Петък, 28 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Inna

Изпратено: 15-03-2009 10:56:48
състояние на пистите в Банско

Някой може ли да сподели как е снега на банско и какви са условията за каране. До колкото получих информация миналата седмица е превалявало дъжд и не е ставало за каране много много. И според вас до кога ще става за каране този сезон?

Автор: BBB

Изпратено: 23-03-2009 08:27:24
На 21-ви и 22-ри, ситуацията на Банско беше ТРАГИЧНО ЗЛЕ т.нар. "Организатори" се насраха и доказаха за пореден път че сме пълна пародия. Ако това беше курорт, който претендира да бъде европейски нещата щяха да изглеждат по качествено по-различен начин. Всички, които бяха там знаят за какво става дума, напълно съм разочарован и не желая да влизам в подробности. Обяснението от ски учителите към фирма Юлен беше , че сезонът бил приключил защото туристите намалели и съответно не е изгодно да се пускат съораженията и да се обработват пистите!!!!

С две думи БЕЗ ДУМИ.
Автор: Atomic

Изпратено: 18-03-2009 19:50:04
Пистите са обработени и пeрфектни..и времето беше супер..вчера се върнах..бягайте към Банско:)))
Автор: miro_vl

Изпратено: 16-03-2009 08:25:51
UNIKALNO E !!!
Автор: KISSfan

Изпратено: 15-03-2009 18:44:27
  Inna, на Банско, както и на Витоша и на Боровец в момента е страхотно! Има много сняг! Според метеопрогнозата да края на март не се очакват сериозни затопляния, така че до 15 април съвсем спокойно ще се кара. Отивай и карай без да се замисляш!
                                                        Поздрави! :)))
Автор: doktora_2401

Изпратено: 15-03-2009 17:18:53
Zdraveite!
V4era biah na bansko, ima6e mnogo silen viatar i ne raboteha vsi4ki sedalki.
Dobrate novina e 4e vale6e sniag.
Sega gledam na web kamerite pistite i izglejdat dobre!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре