SKI.BG
     Петък, 28 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: KISSfan

Изпратено: 15-03-2009 18:56:12
Витоша, 15.03.2009 - УНИКАЛНО!!!

    Здравейте!
    Днес, 15.03.2009 (неделя) на Витоша беше просто една фантазия! Слънчево време, много сняг, караше се навсякъде, нямаше опашки(!!!) - тотално размазване!
  P.S Доколкото разбрах на Боровец днес е билa голяма навалица...
                                            Поздрави! :)))

Автор: Skior4o

Изпратено: 16-04-2009 16:01:51
В Банско е хубаво, ама много скъпо е.
Автор: miro_vl

Изпратено: 25-03-2009 08:48:16
БАНСКО е истината! Вече няма чужденци и дори събота и неделя е уникално и пистите не се разравят цял ден ! И все пак---има 4 м сняг ;)
Автор: KISSfan

Изпратено: 20-03-2009 18:15:55
  ZDR, Skior4o!
  Абсолютно всичко работеше на Витоша на 15.03!
                                                    Поздрави! :)))
Автор: Skior4o

Изпратено: 19-03-2009 20:31:11
KISSfan на 15.03.09 г. работиха ли лифтовете лале-горно, романски и всички влекове на Алеко?
Автор: quentin

Изпратено: 16-03-2009 12:46:14
Привет,

Браво KISSfan, изкефил си се! :)))

babin, пич, не знам къде си карал... ??
Лично аз нещо не можах да се изкефя. Може би, защото отидох чак на обед и реших че ми е късно да пускам до Маркуджици, а пък и кво да пускам там - 60 секунди надолу и аре пак на лифта... Там е било много добре, но на Ястребец...нямам думи:
- пистите бяха като трасета за кросови мотори и АТВ-та
- опашката на 4 - седалковия беше уникална - като за олио в криза... :))

Аз лично бях крайно разочарован поради тези 2 причини и честно казано другата събота и неделя - или Витоша или Банско.
Маркуджиците са ми късички , а за Ястребец вече споменах. :))

Аре поздрави и само шус! :))
Автор: babin

Изпратено: 15-03-2009 19:26:07
Напротив,беше страхотно и нямаше хора


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре