SKI.BG
     Вторник, 16 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivo_bleedy

Изпратено: 03-10-2009 15:15:45
Ски облекла и ски очила

Здравейте отново, имам 2 въпроса. Искам да си купя долнище за ски, но в интернет пространството не виждам що годе добри(хубави) за цени под 150лв. Вторият ми въпрос е за ски очила: препоръчайте ми някой модел на който да не се запотява стъклата при дишане и все пак да е на народна цена ориентировъчно до към 70-80лв :). Благодаря за пореден път!!!

Автор: quentin

Изпратено: 04-11-2009 11:55:12
Грейка - Росиньол - миналогодишни, маска - UVEX
Автор: carvirai

Изпратено: 04-10-2009 00:03:50
Ивчо,гащи гледах в Банско в Росиньол хубави,т.е от 10000 нагоре воден стълб,черни и оранжеви,имаше и размер,в София виж в малкия Росиньол долу в мазето от там взех за приятелката ми 20000 стълб за 115лв.,миналогодишен модел.Бесон виж в Макс Спорт,април месец продаваха 5000мм за 55лв,ташак са с тия 5000,ама за 55лв. толкоз.За цаките за 70-80 лв има много,е няма да се класираш за ОУКЛИ,но БОЛЕ,Каррера,ЦЕБЕ,и др.,само задължителното е двойна плака за да не се изпотява,ако караш с каска най-добре мери с нея,има очила за каска и за без знаеш.Само да не си с очила,че маска за хора с очила под маската се намират със зор,един приятел го би тоз тупан 2007/2008 сезон.Ръкавици хубави на хубави цени в магазина на HEAD,рьош са ръкавиците,за мен са най добрите,еми успех,ако има друго питай пак.
null
.
Автор: kalata_n

Изпратено: 03-10-2009 16:15:34
Грейки за под 150 лв ("добри") няма да намериш лесно. Най-много някоя изостанала бройка, но и тя ще е такъв размер, че ...
За очилата ценовия диапазон е огомен. По добре си сложи някакъв лимит и тогава питай за съвет. У нас "народни цени" не е ясно указание, когато става дума за екипировка.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре