SKI.BG
     Четвъртък, 25 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: niki.marinov

Изпратено: 22-11-2009 19:01:24
Избор на ски обувки

Здравейте, интересуваме някой дали може да ми помогне с избора на ски обувки, мога да кажа че карам на средно ниво!Благодаря

Автор: vlad8012

Изпратено: 14-12-2009 17:17:39
A kakvo 6te kajete za "LOWA" i novata im sistema za napompvane na vutre6nata 4ast. Nqkoi testval li gi e...na kakvo nivo sa po princip kato marka?
Автор: plamen_red

Изпратено: 02-12-2009 20:50:57
abe ako rozovite sa ti udobni,tjh vzemi,njma da sbarka6!!!
Автор: skiman

Изпратено: 01-12-2009 17:20:21
И са кво? Моите са с различен цвят. Едната е бяла, другата е черна. Ще мога ли да карам така?
Отивам да си прережа вените.

Ще цитирам един алманах:
Както седалката за колело се избира с гъз, ски обувките се избират с крака!
Отиваш, мериш, мериш, мериш...и не взимаш розовите, защото ще ти се смеят, а и може да стане беля.
Автор: plamen_red

Изпратено: 30-11-2009 23:03:17
100 flex,kato gi zakop4ee6 v magazina,kato za karane,kogato si izpraven,prusta ti da dokosva otpred,kogato natisne6 s koljnoto napred,da se osvobojdava,za6toto 4orapa 6te ulegne,i 6te ti stanat golemi!!!trjbva da meri6 razli4ni  marki,vsjka pravi razli4ni,tesni,6iroki,zavisi ot kraka ti!!uspeh
Автор: quentin

Изпратено: 23-11-2009 15:05:41
xaxaxaxaxa.... :))) Абе моите са сиви, ама то по американския стандтарт са други цветовете...!
Ташака настрана...наистина е добре да се прегледат темите преди да се пита, защото повечето въпроси попадат в графа "ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ" и си имат достатъчно отговори.
За обувките - купуваш си такива обувки, които са ти удобни, не ти е хлабав крака вътре, не ти е и стегнато.
Като с каската - твоите обувки са тези, които ти пасват наи - добре. Обуй няколко модела и се постой 10-15 мин с тях в магазина, разходи се и т.н.
Купи си тези, които ти пасват най - добре.
Препоръчвам по - висока твърдост, тоест по - висок клас или за да не се чудиш как да разбереш кои са по твърди - просто по - скъпите. :)

Успех!
Автор: bobsn

Изпратено: 23-11-2009 13:13:42
Горещо ти препоръчвам да си купиш сини или зелени - те са най-подходящи за средно ниво. Червените и черните са вече за напреднали, а жълтите са само за начинаещи, розовите пък са за момиченца...
Автор: vorwarts

Изпратено: 22-11-2009 19:20:53
Ех, Ники, ех, Маринов. Преди да питаш така наивно, поне почети малко разните тук публикации и драсканици по форума, и прочее.. Зациклихме по тоя въпрос.. изборът на обувки е строго индивидуален. Ако беше друго, щеше да има само един модел на пазара в различни цветове и толкоз, но това не е така.. Тук помагаме доколкото конкретно са зададени параметрите на питащия скиор, било то и начинаещ.. няма да припомням основните принципи, а само ще кажа - общите приказки за избор на екипировка да си останат на масата пред салата и пиенето..


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре