SKI.BG
     Събота, 27 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: quentin

Изпратено: 12-12-2009 17:58:21
Откриване на сезона - БАНСКО - 12.12.2009 !

Честито на всички ! Сезона в Банско беше открит с изобилие от снеговалеж ! Дано така да тръгне най - накрая сезона, да има сняг. :)))
Направи ми впечатление множеството коментари днес относно организацията на откриването...всички изглеждаха много приятно изненадани от мероприятието. Бяха се събрали доста сериозни имена в ските на импровизираното състезание...Цурбриген(дали не беше Щролц) пък на всичко отговаряше с как Витоша и София имали огромен потенциал... и какъв страхотен ски център можела да станеше Витоша...странно :)).
Моля запознатите да споделят мнения за откриването, just to have a clear picture... :)))

Поздрави и пожелания за мнооооооого сняг!

Автор: quentin

Изпратено: 15-12-2009 15:33:01
:)))
Да съм гузен ми е непознато понятие - не ми се случва...
Хмм...а уж си голямо момче...:)))
В ТОТАЛНА грешка си...
Просто ми беше странно как някой, който е специален гост за откриването в Банско, не говори за него, а за Витоша...Направи ми впечатление, като гледах после коментарите на състезателите, защото всички останали бяха изумени от организацията и се съсипваха да сипят суперлативи за откриването, С КОЕТО АЗ СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!!!!!!!
В думите "Импровизирано състезание" няма нищо лошо, няма лоша умисъл, няма ирония, естествено че беше съвсем истинско, но идеята му не беше да се покаже "високо спортно майсторство", а да стане хубав празник, както и се получи.
Сега дали достигаш достатъчно високо ниво на ОСЪЗНАТОСТ, да прецениш правилно кой търси под вола теле... :)))

Набий си го в главата - аз ОБОЖАВАМ Банско!!!
:))))

Според мен Банско е чудесно място, бях на откриването и смятам, че Витоша никога не би могла да заприлича на Банско по съвсем обективни причини. Банско е страхотно място за каране и ми е много на сърце. Не знам как ти хрумна, отново да се правиш на Дон Кихот - никой не те напада, ама ти се защитаваш като истински рицар... :)))

Това, че не съм сигурен кой точно направи този коментар, говори за слабата ми познаваемост, но няма нищо общо с някакви лоши чувства.
Абе с две думи, малоумно е да се перчиш и да спориш точно с мен за Банско, защото за мене ски центъра си е уникално място и има ли сняг - там съм постоянно. :))

Поздрави и пожелавам на vorwarts скорошно центриране на мисълта в главата и повече усмивки... :)))
Автор: vorwarts

Изпратено: 15-12-2009 14:36:12
С тая тема ми се струваш гузен нещо Куентине. Виж си само преднамерения пост.. "Цурбриген(дали не беше Щролц) пък на всичко отговаряше с как Витоша и София имали огромен потенциал... и какъв страхотен ски център можела да станеше Витоша...странно :))." Имам чуваството, че търсиш скандала, вимето на вола или нещо такова, вместо светлите неща за които говориш "позитивно мислене, щастие, усмивка, забавление, снизходителност, въздържане, разбирателство".. нещо тезите ти издишат..

А ти междувпрочем, беше ли на "импровизираното" състезание, което въобще не беше импровизирано, а напълно реално!?

А относно "българчетата" и "българщината" още от времето на Левски е известно и доказано, че точно те и тя убиват България и Българите !
Автор: quentin

Изпратено: 15-12-2009 13:58:33
vorwarts... престани да се оправдаваш(това е смешно вече:), кой какво имал в предвид под "отваря врати", при положение че моя коментар беше относно миналия сезон...
Потърси някои фрази в тълковния речник - позитивно мислене, щастие, усмивка, забавление, снизходителност, въздържане, разбирателство - може и да ти е интересно какво означават тези неща...
Освен това те помолих нещо...разочароваш ме...мислех че имаш поне нещо в главата и като учтиво те помолят нещо, като един истински европеец ще реагираш адекватно.
Тази работа с българчетата и българщината става все по - нелепа, като се има в предвид, че се намираме в БЪЛГАРИЯ.
Моля администраторите да изтрият темата, която както гледам никой няма желание да ползва по същество.

Поздрави и пожелания за по - малко комплексарски и негативни изпълнения
Автор: vorwarts

Изпратено: 14-12-2009 13:39:57
Заяждането е очевидно.. много ясно беше написано, че ски зоната ще "отвори врати" на 1-ви декември, което не означваше че ще има и сняг. Естествено е, хората от Юлен да бъдат вдигнати на крак от тази дата, а кога ще започне активния сезон при тези условия е друг въпрос. Все пак хубаво е, когато се усещате.. относно българщината то се вижда и в този форум..
Автор: yasho751

Изпратено: 14-12-2009 13:37:42
е немога да разбера кво делите и що пълните форума с простотия,кажете нещо което ще е полезно,примерно има ли някой информация кога ще отворят лалето.
а за Банско който му харесва ще ходи който не му няма да ходи,тва е елементарно
и моля някой хора да се въздържат от изказвания като -българчета,че имам чуството че се опитва да създава някво напрежение
Автор: Bgduck

Изпратено: 13-12-2009 19:16:17
quentin,коментара ти е супер точен.Това,че онзи за когото става дума,не може да смята и не е разбрал за кои дати става на въпрос,си е негов проблем.
Автор: quentin

Изпратено: 13-12-2009 17:27:09
Коментара ми относно края на миналия сезон си е съвсем на място, но е в тази тема е мястото да се обсъжда.
Господина, който спонема че НЕ Е администратор, щом не е, ще го помоля учтиво да не се намесва, особено с глупави изпълнения...
Тази антибългарска кампания е нелепа, така че...
Благодаря за информацията все пак и моля... хубаво е че има сняг, хубаво е че откриха сезона. Да видим кой какво мисли ПО ТОЗИ въпрос.

Поздрави
Автор: vorwarts

Изпратено: 12-12-2009 21:17:43
Коментар от този форум!

"Автор: quentin
Изпратено: 30-11-2009 12:17:47 

От тема:
Автор: dpetrov
Изпратено: 23-11-2009 19:18:59 
Банско отваря пистите от 1ви декември?! "

"С пръдня - боя не става! Като имаше наистина 3 м сняг - някой сметна, че няма изгода да подготвя ски - зоната. Сега - ще откриваме сезона на кал...
VORWARTS, твоя коментар е наистина твърде кух, земи си го изтрий сам като администратор... "

И понеже не мога да ти изтрия коментара, защото за жалост не съм администратор тук.., то единственото което ми оставa е да ти изкопирам глупостите които писа преди 12 дни!.

Относно днешното тържество, само ще ви кажа, че беше супер! Поговорих си с едни гърчета, които бяха заляли курорта, които направо си умираха от кеф, че са там и че е по-хубаво откъдето и да било другаде на ски в Гърция! Което, какво означава драги българчета.. А!? Много просто, това място там не е за вас... Така или иначе не ви харесва.. Да ви е честит новият сезон!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре