SKI.BG
     Сряда, 03 Юни 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: bmf

Изпратено: 03-12-2004 21:19:54
Боде Милър?!?

Този може да бъде спрян само със закон!

Автор: jas

Изпратено: 29-12-2004 10:05:25
pochakai i shte vidim :)))
Автор: bmf

Изпратено: 12-12-2004 18:48:14
Абе Яс, като гледам не му е некомфортно на това момче в европата!
Автор: jas

Изпратено: 10-12-2004 08:24:06
prati nyakoya snimka :)
Автор: Raya

Изпратено: 06-12-2004 20:36:02
as se snimah ne samo s bode, a i s drugi systezateli kato herman maier, daron rahlves i tn.
za da gledash svetvnoto beshe bezplatno! as biah v 4e vyrtyk i v nedelia, taka 4e gledah super-g-to i slaloma.
Автор: jas

Изпратено: 06-12-2004 20:07:08
kato si bila tam, pone snimka napravi li mu ? :) kolko struvashe bileta ?
Автор: Raya

Изпратено: 06-12-2004 17:07:35
da be, as biah v beaver creek i go gledah, napravi malka greshka i se predade, mnogo typo ot negova strana, no pyk za smetka na tova imashe drugi novi mom4eta koito vliazoha v pyrvite 30 :)))
Автор: quattro

Изпратено: 06-12-2004 13:41:16
Raya загуби баса !!!
Боде Милър падна в първият манш :(
Автор: jas

Изпратено: 06-12-2004 12:00:11
mnogo se e prenavil amerikaneca i shte stane kato minaliya sezon ! dva poredni starta ne zavarshva. obiknovenno v amerika pecheli, v evropa gubi. ako iskate da zalagame, kakvo predlagate :)
Автор: ludiq

Изпратено: 05-12-2004 14:16:09
тая година е в много добра форма и много трудно ще го бият в генералното класиране
Автор: Raya

Изпратено: 05-12-2004 08:01:36
hahaha, smutil se, a!!! :)))
ste go vidim utre na slaloma kak ste se predstavi, hvastam se na bas 4e ste spe4eli makar 4e ne sym mnogo za nego...


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре