SKI.BG
     Четвъртък, 27 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: leobernett

Изпратено: 06-04-2010 12:37:15
До кога ще работят съоръженията на Банско?

В сайта пише до 30 Април, а вчера четох в Стандарт, че всичко затваряло тази неделя - 11 Април, а сме планували отпуска за Април 12-Април 18. Някой знае ли нещо? Наистина е глупаво ако в сайта пише едно, а затворят всичко още тази неделя. Подобно нещо се е случвало на Боровец, Някой има ли адекватен телефон защото на сайта на банско ски няма...

Благодаря. 

Автор: Bgduck

Изпратено: 22-04-2010 23:07:28
Skimane,ти не си прав,ти си абсолютно безусловно много много прав.Но има и нещо друго което е дълбока тема-маркетинга на нашите курорти в края на сезона.Явно доста се напечелиха,че им затлъстяха мозъците и не могат да мислят. или не искат.Примери колкото щеш-има и в архива на форума.
Автор: skiman

Изпратено: 21-04-2010 15:57:38
Критика не е към теб, а към всички, които закриват на 3-ти март. Защото сняг има, ама хората къде са? Ето на Боровец направиха жест и казаха, че ще работят докато има сняг. И какво се получи? В събота и неделя бяха 50 човека в целият курорт. На Ястребец карахме точно 4 човека. За 4 човека върти цял лифт. Горе на Маркуджик 2 бяха останалите 46 човека. И работеха влек и лифт. Познай какво се случи? Закриха и те хората. Когато към картофите, които си насадил няма видим интерес, на следващата година садиш грах. Схващате ли?
Сняг има, няма кой да кара. Но форумни скиори колкото искаш.
Автор: leobernett

Изпратено: 20-04-2010 17:28:32
Към skiman... Не съм сигурен дали това беше обвинение, че се сещаме да караме в последния момент... но в моя защита само да кажа, че по принцип се качвам на ските веднага щом се открие сезона, а април ми е любим заради многото сняг (вече натрупан) и предимно слънчевото време. Без лоши чувства, приятелю, но поведението на Банко-ски не мога да го оправдая... за сведение - карах уикенда и горе имаше досатъчно сняг за да се кара спокойно до края на април... защо хората се натискат в началото на сезона, а се отказват в края, когато все още има условия - не знам...

Лек ден на всички и до новия сезон. 
Автор: skiman

Изпратено: 20-04-2010 13:06:27
А когато трябваше да карате, закрихте на 3-ти март. Сега търсите, ама няма. 
Автор: vorwarts

Изпратено: 18-04-2010 12:17:16
Всичко свърши... кратко и безславно... 
Автор: yasho751

Изпратено: 15-04-2010 18:18:26
радвай се че не си се преебал и с целосезонна карта:)))
Автор: leobernett

Изпратено: 06-04-2010 15:43:21
Здравей svasileva и благодаря за инфото. Намерих къде да се обадя и ми казаха същото. Няка какво да добавя освен едно голямо разочарование от малоумщината в нашата тъпа държава. Наистина е идиотски глупаво в сайта да пише, че съоръженията ще работят до края на Април, а да плануват спирането им на 11, без никакъв ъпдейт в сайта... за да можеш поне да си отмениш отпуската. С голямо желание живот и здраве догодина отивам на ски в чужбина. 
Автор: svasileva

Изпратено: 06-04-2010 14:42:16
Здравей,познат,който работи там каза,че на 11(12) закриват сезона


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре